TRT 1'de seyircilerin beğenisini kazanan, her hafta heyecan dolu bölümleriyle izlenme rekorları kıran Teşkilat, 22 Ekim Pazar akşamı dördüncü sezonunun ilk bölümüyle ekrana gelecek. Peki, Teşkilat'ın yeni sezonununda neler yaşanacak? İşte detaylar...

Ömer Zehra'ya kavuşmak için çabalıyor

Ölü olduğu sanılan Ömer, Zehra'ya kavuşmak için her yolu denemektedir. Bu arayış sırasında hem yeni düşmanlarla karşılaşacak hem de onu teşkilata geri döndürecek Neslihan ile yolları kesişecektir. Neslihan ise kayıplarına rağmen vazgeçmediği görevine devam etmekte ve yardıma ihtiyacı olan insanları korumaya çalışmaktadır. Fakat başına gelecek belalardan henüz haberi yoktur.

Bu ikili, vatanı korumak için mücadele eden bir ekip ile birlikte çalışmaktadır. Bu ekip, yeni sezonda yeni maceralara atılacak, yeni hedeflere ulaşacak ve yeni insanlarla tanışacaktır. Bu maceralar onları şaşırtacak olsa da, vatan sevgisi onları bir arada tutacaktır. Bu savaşta karşılarına çıkan düşmanlar ise çok tehlikeli ve acımasızdır.

'Yabani' dizisinde flaş gelişme! Günü değişecek 'Yabani' dizisinde flaş gelişme! Günü değişecek

Yeni bölüm yarın ekranlara geliyor

Teşkilat, dördüncü sezonunda da heyecan dolu maceralara devam ediyor. Murat Yıldırım, Aybüke Pusat, Yunus Emre Yıldırımer, Sarp Levendoğlu, İlker Kızmaz, Ceyhun Mengiroğlu, Serdar Yeğin, Tuğçe Açıkgöz, Ebru Nil Aydın, Melisa Akman ve Cengiz Bozkurt gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizide, Türkiye'nin güvenliği için gizli görevler yapan bir ekibin hikayesi anlatılıyor.

Teşkilat, dördüncü sezon sekseninci bölümüyle 22 Ekim Pazar akşamı saat 20.00 'de TRT 1'de izleyicilerle buluşacak.