Teşiklat dizisinin sevilen kahramanları Serdar ve Zehra'yı bu sezon birlikte göremeyeceğiz. İzleyicileri farklı bir sezon bekliyor. Serdar olmadan yoluna devam edecek Zehra'nın işi zor! Bolca dram dolu sahnelerin yer alacağı dizide Serdar'ın yerine geçecek isim netleşmedi. 

Dizinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Zehra’nın duygularını anlatan sözleri okuyanlar, yeni sezonda çok ağlayacaklarını da tahmin etmekte! Serdar’ı kaybeden Zehra’yı zor günler beklerken, ekran karşısında da izleyici hayli zorlanacak!

Teşkilat izleyicilerinin yüreğini dağlayan paylaşım! 1

KİT taşeron işçileri, seçimden önce verilen sözlerin tutulmasını istiyor KİT taşeron işçileri, seçimden önce verilen sözlerin tutulmasını istiyor

Dizinin resmi Twitter hesabından yapılan bu paylaşımda, Serdar’ın ölümünün ardından Zehra’nın büyük ıstırap içinde olduğu anlatılıyor. Paylaşımda Zehra’nın ağzından şu sözler aktarılıyor:

“Bununla yaşamak zorunda olmak nasıl bir şey biliyor musun? Her gece kabuslar görüyorum. Bunu da anlıyor musun? İstisnasız her gece.

Sadece uykumda değil. Yağmur’a kahvaltı hazırlarken de kabuslar görüyorum. Bulaşık yıkarken de. Uzanmış televizyon izlerken de aklımda hep bu var. Bazen bir bıçak alıp, kafamın içine sokup beynimi çıkarmak istiyorum. Bunu da anlıyor musun?”

Bu sözler henüz dizi başlamadan Teşkilat izleyenleri için hem sürpriz oldu hem de üzücü bir gerçeği de yeniden ortaya koydu. Serdar’ın dönmesini bekleyenler için artık durum netleşirken, dizinin yeni sezonundan verilen tüyo da heyecanı arttırdı.