Şartsız, fomülsiz EYT'nin çıkmasını ve tek çözümün 1999 öncesi formüllerin olduğunu düşünen EYT'liler yine son sözü söylemek için seslerini duyuracak.

EYT Federasyonu Gönül Boran Özüpak'ın da katılım sağlayacağı basın açıklamasında haklarını arayacaklar. EYT Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Alper Özüpak, sosyal medya hesabı üzerinden EYT'lilere seslendi. Şu ifadeleri kullandı;

"4 Eylül Pazar günü EYT nin 23 yıldır mağdur edilmesinden dolayı EYT Federasyonu olarak basın açıklaması yapılacak olmasından kaynaklı olarak bütün hak mağduriyeti yaşayan kardeşlerimizi Kadıköy meydanında basın açıklamamız için şimdiden hazırlık yapmalarını bekliyoruz. Seçim vaadi olmaktan bıkan ve siyasetçinin sözüne güven duymayan EYT mağdurlarını birlik ve beraberlik içinde hak aramak için Kadıköy meydanında buluşmaya davet ediyoruz.

Alansa alan meydan sa meydan EYT kanunu meclise gelene kadar mücadele ye devam ediyoruz. Biriz beraberiz ve Kadıköy'de basın açıklamasında EYT liler olarak haklarımızı almaya var mıyız?
Alper Özüpak
EYT Federasyonu Gnl Bşk Yrd..."

Yardımcı Hizmetler Sınıfının Kaldırılmasına İlişkin Kanun Teklifi Meclis'te Yardımcı Hizmetler Sınıfının Kaldırılmasına İlişkin Kanun Teklifi Meclis'te