TOKİ, 43 ildeki 216 konut ve 17 ildeki 393 iş yeri için ihale düzenliyor. İhale, 11-12-13 Ekim 2023 tarihlerinde yapılacak. Konutların başlangıç fiyatı 700 bin lira olarak belirlendi. Ancak ihalede daha düşük fiyatlara da satış olabilir. Alıcılar, yüzde 25 peşinat ve 48 ay taksit imkanı ile konut ve iş yerlerine sahip olabilecek.

Araç kullanıcılarına müjde! LPG'ye indirim geliyor Araç kullanıcılarına müjde! LPG'ye indirim geliyor

Konutlar için 11 Ekim 2023 Çarşamba, iş yerleri için 12 Ekim 2023 Perşembe ve Samsun Toybelen’deki iş yerleri için 13 Ekim 2023 Cuma günü saat 10.30'da açık artırma yapılacak. Açık artırmalar, TOKİ İstanbul Hizmet Binası ve Ankara The Green Park Hotel’de gerçekleştirilecek. İnternet üzerinden de (www.emlakmuzayede.com.tr) teklif vermek mümkün olacak.

VATANDAŞLAR 48 AY VADEYLE KONUT SAHİBİ OLACAK

Türkiye'nin dört bir yanında konut almak isteyenler için büyük bir fırsat kapısı açıldı. Alıcılar, Afyonkarahisar, Adana, Aksaray, Ankara, Balıkesir, Batman, Bolu, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Gümüşhane, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kilis, Konya, Kocaeli, Kütahya, Malatya, Manisa, Mersin, Muş, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Samsun, Sakarya, Sivas, Siirt, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Uşak, Van ve Yozgat illerinde satışa sunulan konutlara yüzde 25 peşinat 48 ay vadeyle sahip olabilecek. 

VATANDAŞLAR 17 İLDE İŞ YERİ SAHİBİ OLABİLECEK

Türkiye'de 18 ilde bulunan iş yerleri, yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade seçeneğiyle açık artırmayla satılacak. Açık artırma, Türkiye Halk Bankası ve T.C. Ziraat Bankası'nın bankacılık hizmetleriyle gerçekleştirilecek. Bu bankaların tüm şubelerinden başvuru yapmak ve teminat yatırmak mümkün olacak. Açık artırmaya katılmak isteyenler, Afyonkarahisar, Ankara, Balıkesir, Denizli, Elazığ, Giresun, İstanbul, Kahramanmaraş, Kars, Kastamonu, Kırşehir, Konya, Kütahya, Sakarya, Samsun, Tekirdağ ve Trabzon'daki iş yerlerini inceleyebilirler.