Kiralık olarak Trabzonspor'da oynaayn Stefabo Denswill'in Trabzonspor'da devam etmesi adına görüşmeler sürüyor. Daha önce Hollanda basınına bu konuyla ilgili açıklama yapan Abdullah Avcı, "Bizimle kalmasını istiyoruz. Şampiyonlukta önemli katkı sağladı. Ancak kolay bir transfer değil." demişti.

ABDULLAH AVCI, HALİL AKBUNAR'A ÇOK YAKIN

Abdullah Avcı, her iki kanatı yedekleyecek yerli oyuncu olarak Halil Akbunar'ın ismini yönetime verdi. Bordo-Mavililer, önümüzdeki hafta Göztepe cephesiyle görüşme yapacak, 28 yaşındaki yıldız da bonservisi konusunda kulübünden kolaylık istiyor.

TRABZONSPOR'DAN RAMİREZ'E YAKIN TAKİP

Trabzonspor, 27 yaşındaki Ekvadorlu sol bek Cristian Ramirez'in şartlarını araştırıyor.

ADIM ADIM KOUYATE

Trabzonspor, ihtiyacı olan mevkileri tek tek güçlendirmeyi hedefliyor. İngiliz ekibi Crystal Palace ile sözleşmesi biten Cheikhou Kouyate, Bordo-Mavililer'in transfer listesinde yer alıyor.

Süper Lig'e yükselen Eyüpspor, ilk transfer bombasını patlatıyor Süper Lig'e yükselen Eyüpspor, ilk transfer bombasını patlatıyor

MASOURAS İÇİN BAKASETAS DEVREDE!

Fırtına'nın Ocak ayından beri gündeminde olan Masouras için Bordo-mavililer yoğun uğraş veriyor. Olympiakos, yıldız kanat oyuncusunun bonservisini 8 milyon Euro olarak belirledi. Trabzonspor ise 5 milyon Euro'luk teklifine, başarı bonusları ekledi. 28 yaşındaki Yunan futbolcu, milli takımdan yakın arkadaşı Bakasetas'la sık sık görüşürken, Trabzonspor'la ilgili bilgiler alıyor.

Yunan basınına göre Olympiakos'tan ayrılma kararı alan Masouras, Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor.

TRABZONSPOR'UN TRANSFER HEDEFİNDE CELİL YÜKSEL VAR!

Abdullah Avcı'nın listesindeki isimlere yoğunlaşan bordo mavililerde gündem orta saha transferi olmuş durumda. Bu bağlamda önceliğini maliyeti uygun ve takıma çabuk katkı verecek isimlere çeviren Trabzonspor'da gündem belli oldu.