2024'e az bir zaman kalmışken yılbaşını evde kutlayacak olanları uzun saatler bekliyor. Sizde yılbaşını evde geçirecek olanlardan iseniz sizler için yılbaşı akşamını keyifle geçirebileceğiniz film önerileri hazırladık.

İşte yeni yılda ailenizle, arkadaşlarınızla, sevgilinizle ve sevdiklerinizle birlikte eğlenerek vakit geçirebileceğiniz birbirinden eğlenceli filmler. 

Yurt dışından getirilen telefonlara yeni düzenleme Yurt dışından getirilen telefonlara yeni düzenleme

Evde Tek Başına

Evde Tek Başına serisi bir klasik olarak elbette yılbaşı akşamlarının vaz geçilmez filmlerinden birisi. 1990 yapım komedi filmi olan Evde Tek Başına filminin yönetmenlik koltuğunda Chris Colombus yer alırken filmin başrolünü Macaulay Culkin oynamaktadır. 

Filmin konusu McCallister ailesi tatil için Paris'e gitmeye karar verirler ancak evin en küçük çocuğu olan Kevin'i üst katta uyuduğu için unuturlar. Kevin uyandığında bir süre ortamın tadını çıkarır ancak eve giren hırsızlar onun için yeni bir sürpriz olur. 

Şahane Hayat 

Yılbaşı gecelerinin nostalji sevenler için kült klasikler arasında olan 1946 yapım Şahane Hayat filminin yönetmen koltuğunda Frank Capra otururken filmin başrolünde James Stewart oynamaktadır. 

Filmin konusu iflasın eşiğinde olan başrolümüz George Bailey, bir Noel gecesinde daha fazla dayanamayarak her şeye son vermek üzere bir nehrin kenarında intihar etmek üzeredir ancak bir muzice gerçekleşir. Doğup büyüdüğü kasabaya birçok iyilik yapmış ve halkın neredeyse tamamını konut sahibi yapmış bu iyi adamın hikayesi herkese ilham olacak nitelikte. 

Batman Dönüyor

Yılbaşı akşamını bir süper kahraman filmiyle geçirmek isteyenler için Batman Dönüyor iyi bir tercih olabilir. Filmin yönetmenlik koltuğunda Tim Burton otururken başrolde Michael Keaton rol almaktadır. 

Batman Dönüyor filminde Batman'In artık yeni bir düşmanı vardır. Düzenbaz iş adamı Max Shreck ve Penguen'in Gotham şehrini kontrol alma çabası  Batman'i zorlarken bir de ortaya yeni çıkan Kedi Kadın ile mücadele etmesi de gerekmektedir.  

Tokyo Godfathers

2003 yapım bir Japon animasyon filmi olan Tokyo Godfathers filminin yönetmenliğini Satoshi Kon üstelenmiştir. 

Madhouse stüdyosu tarafından yapılan film bir noel arifesinde birbirinden tamemen farklı olan üç evsizin sokaktaki çöpleri karıştırırken bir bebek bulması ve bebeğin ailesini bulmaya çalışmalarını konu ediniyor. 

Kara Noel 

1974 yapım olan slasher türündeki korku filminin yönetmen koltuğunda Bob Clark oturmaktadır. 

Filmin konusu akli dengesi yerinde olmayan bir seri katilin Noel zamanı bir grup öğrenciyi gözüne kestirmesini konu alır. Öğrenciler ve polis bir süre sonra olayları çözmeye başlarlar ve olaylar bir katil kim oyunana dönüşür.

Yılbaşını gecesini değerlendirmek için film arayanlar önerilerimizi beğendiyseniz daha fazlasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Editör: Nursena Yağız