2014 ve 2015 yıllarında Survivor'a damga vuran isim şüphesiz Turabi Çamkıran oldu. Yarışmada girdiği polemikler ve özlü sözleriyle dikkatleri üzerine çeken Çamkıran'ın "Sana çok 100 verdim. 96 'sını geri alıyorum. Şimdi etrafımda dört dön bakalım. " sözü bir dönem çok konuşulmuştu. 

2014 ve 2015 yıllarında Survivor'da yarışan ve yarışmaya damgasını vuran isimlerden biri şüphesiz ki Turabi Çamkıran olmuştur.

Survivor'a iki sezon üst üste katılıp şampiyon olan Turabi fenomen isim haline geldi ve hayran kitlesi gitgide katlanarak arttı. 

2 sezon üst üste şampiyon olan ünlü ismin fenomenliği yarışmanın ardından katlanarak devam etti.

Sosyal medya platformu Instagram ve Twitter'ı aktif kullanan Turabi, son dönemlerde kadınlarla olan sosyal medya pozlarıyla da sık sık gündeme geliyor.

Sosyal medyayı aktif kullanan Turabi, son dönemlerde kadınlarla olan sosyal medya pozlarıyla da sık sık gündeme geliyor.

Fenomen isim en son "Burada kimse bakire ölmez." notuyla paylaştığı fotoğrafla çok konuşulmuştu biliyosunuz ki.

İlber Ortaylı'dan korkutan haber! Uçakta fenalaştı İlber Ortaylı'dan korkutan haber! Uçakta fenalaştı

Turabi Çamkıran bu kez bir hayranının "Survivor'a geliyor musun?" sorusuna verdiği "Kesin geliyorum." yanıtıyla gündeme geldi.

Turabi'nin yanıtının tamamı şu şekilde; 'Kesin geliyorum Survivor'a. Elbet bir gün geleceğim. Bugün sokaklarda hayat mücadelemi verirken hayalini kurduğum hayattan daha güzel bir hayat yaşıyorum. Ve bu hayatı Survivor'a borçluyum. Reality TV show kariyerimin jübilesini Survivor'da yapacağım.'

Soruyu ve cevabını sosyal medya hesabından paylaşan ünlü isim, paylaşımına Acun Ilıcalı'yı etiketleyerek her şey için teşekkür etti.

Soruyu ve cevabını sosyal medya hesabından paylaşan ünlü isim, paylaşımına Acun Ilıcalı'yı etiketleyerek her şey için teşekkür etti.