Türk Telekom, maçın oynanacağı Gran Canaria Arena'da yapılan antrenmanda ısınmanın ardından müsabakanın son taktiğini çalıştı.

Antrenman şut çalışmasıyla sona erdi.

KAZANMAMIZ GEREK

Türk Telekom Başantrenörü Erdem Can, antrenmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, maçın öneminin farkında olduklarını söyledi.

Beraber hareket eden bir oyuncu grubunun bulunduğunu belirten Erdem Can, "Final maçları deplasmanda da sahanızda da olsa konsantrasyon açısından çok bir şey değiştirmiyor. Kazanmamız gereken bir maç oynayacağız. Umarım iyi geçecek. Finalde ülkemizi, kulübümüzü ve şehrimizi en güzel şekilde temsil etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

BUGÜN BURADAN KUPAYLA DÖNECEĞİZ

Türk Telekom Kulübü Genel Menajeri Önder Külçebaş ise takımın iyi bir kimyası olduğuna dikkati çekerek, "Oyuncularımız gerçekten bütün sene boyunca inanılmaz mücadele etti. Bu mücadelenin karşılığında kupayı da, büyük bir enerjiyle, taraftarlarımıza, bizi izleyenlere, takip eden tüm milletimize hediye etmek istiyoruz. İnşallah bugün buradan hep beraber kupayla döneceğiz." diye konuştu.

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda final kapısını araladı Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda final kapısını araladı

TALİHSİZ OLAY YAŞANDI

7Days Eurocup finalinde İspanya temsilcisi Gran Canaria'ya konuk olacak Türk Telekom Basketbol Takımı'nda talihsiz bir olay yaşandı.

Türk Telekom Genel Menajeri Önder Külçebaş, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, maçın son hazırlıklarını tamamlamak üzere otelden salona gitmek için yola çıktıkları otobüsün şoförünün sebep olduğu olumsuz bir durumun meydana geldiğini kaydetti.

OTOBÜS ŞOFÖRÜ BİLEREK YOLU UZATTI

İlk olarak otobüs şoförünün bilerek yolu uzattığını belirten Külçebaş, şu ifadeleri kullandı:

"Bizi salona getiren otobüs şoförü, 10 dakikalık yolu 40 dakikada geçti., İdmana geç kalıyorduk. Şoför, yolculuk sırasında radyonun sesini açtı. Kısmasını birkaç defa rica ettik. Daha sonra hocamız Erdem Can, kalkıp sesi kısmak istediğinde bilerek frene bastı. Hocamız kafasını cama çarparak boynunu incitti. Erdem hoca boyunlukla idmanı yaptırdı. Buradan da acil bir şekilde sedyeyle hastaneye götürüldü. Şu an MR çekiliyor. Ciddi bir travması var. Avrupa Kupası ve Gran Canaria'yı suçlamak istemiyoruz ama bunun sorumlusu hesabını verecek. Şunu da söylemek istiyorum, inşallah koçumuz takımın başında maça çıkacak."

BU AKŞAM KUPA SAHİBİ BELLİ OLACAK

Saat 22.00'da başlayacak mücadele TRT Yıldız ekranlarından naklen yayınlanacak.