Kadro bekleyen taşeronlar arasında Türk Telekom taşeron firma çalışanları da bulunuyor. Yıllardır eşit işe eşit maaş ve eşit hak talep eden Türk Telekom taşeron firma çalışanları yetkililerin verdiği kadro sözlerinin yerine getirmesini bekliyor.

Türk Telekom’da çalışan taşeron işçilerin geçim sıkıntısının yanı sıra yoğun tempoda çalışmaktan şikâyetçi olduklarını, geç saatlere kadar çalıştırıldıklarını ancak emeklerinin karşılığını bir türlü alamadıklarını birçok kez belirttiler. Konunun çözümü için kadro taleplerini yetkililere duyurmaya çalışıyorlar.

Yeni yılda gelen zamlar karşısında temel gıda ürünlerini bile almakta gücük çeken, faturalarını ödemekte zorlanan işçiler, ülkenin dört bir yanında iş bırakarak, grev yaparak ücretlerine ek zam yapılmasını ve çalışma koşullarının iyileştirilmesini ve kadroya alınmayı talep ediyor. Aynı işi yaptıkları kişilerle eşit maaş ve eşit haklara sahip olmak isteyen Türk Telekom taşeron firma çalışanları bir an önce yaşanan bu haksızlığın bitmesini ve mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor.

HAK-İŞ, Doğu Karadeniz'de 1 Mayıs'ı kutladı! HAK-İŞ, Doğu Karadeniz'de 1 Mayıs'ı kutladı!

Sık sık sosyal medyada mağduriyetlerini dile getiren taşeron çalışanları konuyu gündemde tutmaya devam ediyor.

Editör: Zeynep Peksoy