Sıcak havalar geliyor! Uzmanından, paranızı cebinizde bıraktıracak 8 öneri Sıcak havalar geliyor! Uzmanından, paranızı cebinizde bıraktıracak 8 öneri

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Osmaniye'de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Burada 'sansür yasası'na değinen Sarıgül, iktidarın gerçeklerin üstünü kapatmaya çalıştığını ifade etti.

"ZULMÜN ÖMRÜ DE ÇOK KISA OLUR"

Parti olarak 'yasak'lamaları doğru bulmadıklarını dile getiren Sarıgül, "AK Parti iktidarı enflasyonu düşüremiyor, enflasyona çok yüksek demeyi ne yazık ki yasaklıyor. Ekonomiyi düzeltmiyor, ekonomi kötü demeyi yasaklıyor. Eğer bunları derseniz, hapse girersiniz diyerek yurttaşlarımızı ne yazık ki korkutmak istiyor. Gerçeklerin üzerini Ak Parti iktidarı örtmeye çalışıyor. Ama unutmayın ki ateş üstüne çul örtmekle ateş sönmez, çul çulu yakar. Zulmün ömrü de çok kısa olur. Türkiye Değişim Partisi olarak bu yasaklar zincirini doğru bulmuyoruz. Türkiye'yi korkulardan, Türkiye'yi korkulardan ve mutlaka korkutanlardan kurtaracağız" diye konuştu.

"İSKENDERUN İL OLSUN"

TDP lideri Sarıgül daha sonra Hatay'ın İskenderun ilçesine geçti. Sarıgül, kentte bir kafede basın mensuplarıyla yaptığı toplantıda, İskenderun'un il kriterini taşıdığını söyledi. Kentin ekonomik ve turizm potansiyelinin yüksek olduğunu dile getiren Sarıgül, "İskenderun bugün birçok il olan yerden daha da büyük, daha da önemli bir konumdadır. Anadolu'yu canlandırmamız lazım. Anadolu'yu canlandırmanın en önemli yerlerinden bir tanesi de hak etmiş olan İskenderun'u inşallah 82. ilimiz yapmayı öneriyoruz. Kaldı ki 100 tane il olmasını arzu ediyoruz. Bunlar üzerinde partimiz yoğun olarak çalışma yapıyor." ifadelerini kullandı.

Daha sonra gençlerle buluşan Sarıgül, onların sorularını yanıtladı. Sarıgül'e programlarında, TDP Genel Başkan Yardımcısı Muzaffer Rıza Nerse ile partisinin il ve ilçe başkanları da eşlik etti.