Başrollerini Özgü Kaya ile Berker Güven'in paylaştığı ve izleyicilerin büyük bir merakla beklediği "Üç Kız Kardeş" dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi tutkunlarını ekran başına kilitleyecek olan bu fragman, heyecan dolu sahneleri ve beklenmedik gelişmeleriyle dikkat çekiyor.

Sharon Stone'un 'Kurtlar Vadisi'yle ilgili sözlerine dizinin senaristinden bomba yanıt! Sharon Stone'un 'Kurtlar Vadisi'yle ilgili sözlerine dizinin senaristinden bomba yanıt!

Fragman, seyircilere dizinin tempolu ve sürükleyici bir hikayeye sahip olduğunu gösterirken, aksiyon dolu sahnelerle dolu bir bölümün sinyallerini veriyor.

İzleyicileri yeni bölümde neler bekliyor?

Rüçhan'ın uyanmasının ve iyileşmesinin ardından gerçekler gün yüzüne çıkmaya başlıyor. Somer, Türkan'ın aşkına sahip çıkmaya çalışırken, Kartal Türkan'ın suçunun ortaya çıkmasının peşine düşüyor.

Somer, annesinin başına gelenlere sebep olanın Türkan olduğundan habersiz ailesiyle beraber mutlu bir gün geçirirken Rüçhan'ı bu hale getirenin Türkan olduğu gerçeği ortaya çıkıyor. Rüçhan, hasta yatağında kendisine bu kötülüğü yapanın Türkan olduğunu Somer'e söylediğinde duyduklarına inanamayan Somer öğrendikleri karşısında büyük bir öfkeye kapılıyor. Peki, şimdi Türkan ne yapacak? Rüçhan, Türkan'dan şikayetçi olacak mı? Dizinin takipçileri merak içinde yeni bölümü bekliyor.

Dizinin takipçileri, yayınlanan fragmanla birlikte sosyal medyada heyecanlarını paylaşmaya başladı bile. Yapılan yorumlardan anlaşıldığı kadarıyla, izleyiciler, "Üç Kız Kardeş" dizisinin yeni bölümü için sabırsızlanıyor ve büyük bir heyecanla bekliyor. Sosyal medya platformlarında hashtaglerle başlayan paylaşımlar, dizinin ne kadar büyük bir izleyici kitlesine sahip olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.