Her fırsatta göçmenlere yönelik 'ülkelerine göndereceğim' vaadinde bulun Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ,  geçen haziran ayı sonunda Suriye'ye gideceğini açıklamış ve Lazkiye'de bir dizi temasta bulunacağını açıklamıştı. Cüneyt Özdemir'in YouTube kanalında yayınlanan Çözüm Önerisi programında Kenan Taş'ın sorularını yanıtlayan Ümit Özdağ, "4 kişilik bir heyetle birlikte Şam'a Lazkiye'ye gideceğiz. Bu gayri resmi bir ziyaret. Turistik ziyaret." dedi.

Antalya'da sahipsiz köpeklerden kaçan çocuğa otomobil çarptı Antalya'da sahipsiz köpeklerden kaçan çocuğa otomobil çarptı

Ümit Özdağ Suriye'ye Gidemiyor!

Suriye gezisine gazeteci İsmail Saymaz'ı da davet ettiğini duyuran Ümit Özdağ ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Suriye gezisi için hazırlık yapan Özdağ'ın Suriye yönetiminden izin alamadığı ortaya çıktı. Halk TV'nin haberine göre Ümit Özdağ konuyla ilgili olarak "Suriye'ye gidemiyorum" açıklamasını yaptı. Zafer Partisi Sözcüsü Ali Şehirlioğlu ise net bir bilgisinin olmadığını ifade ederek "Ancak vize ile ilgili bir sorun olabilir" diye konuştu.