O3 Medya imzalı "Aile Albümü" dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Akın Akınözü'nün başrolünde oynadığı projeler yurt dışında büyük bir ilgi görmeye devam ediyor.

En son Rusya’nın ünlü dijital platformu IVI’nin yüzü olan Akınözü bu defa da Fransız bir markanın dijital reklam çekimleri için Fas'a gitti. Çekimlere başlayan oyuncuya ilgi büyüktü. 

'Yabani' dizisinde flaş gelişme! Günü değişecek 'Yabani' dizisinde flaş gelişme! Günü değişecek

Muhteşem Yüzyıl Kösem (2015), Arkadaşlar İyidir (2016), Aslan Ailem: (2017/2018), Payitaht: Abdülhamid: (2017/2018), Hercai (2019/2021), Kaderimin Oyunu (2022) ve en son TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan "Tuzak" dizisinde Umut karakterine hayat veren Akın Akınözü O3 Medya imzalı "Aile Albümü" dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Akınözü'nün başrolünde oynadığı projelerin yurt dışı karşılığı çok büyük. Projeleri ilgi görmeye devam ederken bir yandan yurt dışından reklam teklifleri geliyor.

Türkiye Cumhuriyet tarihinin ilk erkek Hazır Giyim Markası olan Hatemoğlu, 2022 yılı marka yüzü olarak başarılı oyuncu Akın Akınözü ile anlaşmış daha sonra sevilen oyuncu Rusya’nın ünlü dijital platformu IVI’nin yüzü olmuştu. 

Şimdi ise Akın Akınözü Fransız bir markanın dijital reklam çekimleri için Morocco'da!

Dün gece reklam çekimlerine katılan ünlü Aktörün sosyal medyaya düşen çekim görüntüleri Dünya ülkelerinin sosyal medya platformlarında gündem oldu.

Akınözü, dün gece başta Türkiye olmak üzere; Çekimlerin olduğu Morocco (Fas), Amerika, İtalya, İspanya, Peru, Panama, Dominik Cumhuriyeti, Rusya, Almanya, Fransa, Kosta Rika, Yunanistan, Libya, Mısır, Katar, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri, Şili, Honduras, Arjantin, Brezilya, Meksika ve birçok Latin Amerika ülkelerinde X'te trendlerde yerini aldı.