Başrollerinde Hande Erçel, Burak Deniz, Cem Davran, Muttalip Müjdeci, Aslı Orcan, Gülçin Hatıhan, Berrin Atasoy, Uğur Uzunel, Begüm Akkaya, Polen Emre ve Menderes Samancılar'ın yer aldığı, FOX'un popüler dizilerinden  Bambaşka Biri dizisi final mı yapıyor?

Bambaşka Biri: Bambaşka Biri : Fotoğraf isimlerini içeren 102 fotoğraftan  76 - Beyazperde.com

İddialara göre, yurt içinde ve yurt dışında büyük ilgi gören popüler dizi, yıl sonunda ekranlara veda edeceği belirtildi. Tims&B yapımı polisiye aşk dizisinde yeni bir olay olmazsa 16. bölümde final yapacağı söylenirken, dizi oyuncularından ve yapımdan henüz bir açıklama gelmiş değil.

Bambaşka Biri: Bambaşka Biri : Fotoğraf isimlerini içeren 102 fotoğraftan  79 - Beyazperde.com

Dizideki performansıyla büyük hayran kitlesine ulaşan Burak Deniz, Dubai'de 7.si düzenlenen Uluslararası Arap Festivali'nde En İyi Uluslararası Oyuncu Ödülü'ne layık görülmüştü.

Deniz Çakır'dan sokak hayvanları yorumu: İlk beni uyutun Deniz Çakır'dan sokak hayvanları yorumu: İlk beni uyutun

Maraşlı'nın yıldızı Burak Deniz bakın aslen nereli çıktı!

Ödülün ardından teşekkür eden Deniz şunları söylemişti:

Burak Deniz kimdir, kaç yaşında, nereli? - Maraşlı Burak Deniz kaç boyunda,  sevgilisi kim? Biyografisi

 "Bugün burada olmak benim için çok büyük bir onur. Bizler televizyon ve film sektörüne emek veren tüm oyuncu ve yapımcı arkadaşlarımla birlikte hep bir hayal kurarak yola çıkıyoruz. Böylesine değerli ödüller almak ise bizi sadece mutlu etmekle kalmıyor aynı zamanda oldukça da motive ediyor. Buna vesile olan tüm oyuncu ve ekip arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim" demişti.