Dev Muhteşem Konsere TikTok’un genç yeteneklerinden Rana Türkyılmaz, Tutku Tarçın ve Mina Aydoğdu katıldı. Genç şarkıcılar Sertab Erener’in sevilen şarkılarını seslendirdi.

TikTok, Mart ayı boyunca bayanlarıve başarılarını canlı yayın serileri ve kampanyalarla kutluyor. TikTok bu etkinlikler aracılığıyla, bayanları başarı hikayelerini paylaşmaya ve birbirlerine ilham vermeye devam ediyor.

Ünlü sanatçı Sertab Erener dışında müzik dünyasının birbirinden yetenekli bayanları bu kampanya için özel konserler gerçekleştirdi. Kampanya kapsamında en çok dikkat çeken konserlerden biri Soft Analog konseri.

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı polislere kendi eliyle yakalandı: Uyuşturucudan işleme alındı Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı polislere kendi eliyle yakalandı: Uyuşturucudan işleme alındı

2019 yılında Ankara'da kurulan Soft Analog grubu elektronika ve dans ritimlerini harmanladığı sound'uyla TikTok topluluğuna bir müzik ziyafeti yaşattı.

Konser serisi kapsamında persomans sergileyen diğer isimlerse ise şöyle: Aydilge, Ömür Gedik, Rana Türkyılmaz, Ayça Özefe, Samida, Beyza Doğuç, Gökçe Özgül, Berfin Mis, Elif Buse Doğan, Hazal Karadon ve Sema.

Çok sayıda içerik üreticisi, sporcu, gazeteci, influencer da canlı yayınlar açarak bayanlara gücünü farkına varmaları konusunda ilham olmaya çalıştı.

Öznur Cüre, Bahar Çağlar Ökten, Şevval Aydemir, Zehra Köse, Cemre Solmaz, Ayşegül Uçar, Özgül Coşar, Fulya Soybaş.

Kaynak: igf