Sakla Beni” dizisinin ilk tanıtımı seyirciyle buluştu. Nadim Güç‘ün yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin ilk tanıtımında dizide yaşanacak aşk üçgeninin kahramanlarından Mete’yi canlandıran Uraz Kaygılaroğlu, İncila’yı oynayan Cemre Baysel ve Naz’a hayat veren Asude Kalebek yer aldı. Üç oyuncunun da kırmızı kıyafetlerle kırmızı bir perdenin önünde verdikleri görüntüler diziyle ilgili merakları artırdı.

 "Sakla Beni" dizisinin konusu

Armağan Gülşahin'in kaleme aldığı dizide, çocukluktan beri arkadaş olan Naz ve İncila arasında yaşanan rekabet, dram ve aşk anlatılıyor. Naz, Mete ile istemediği bir evliliğe zorlanırken, İncila ise onun hayatını zorlaştırmak için elinden geleni yapar. Bu sırada iki aile arasındaki çıkar çatışmaları ve gizli sırlar da ortaya çıkar.

Acun Ilıcalı'nın amcası hayatını kaybetti! Cenaze törenine neden katılmadı? Acun Ilıcalı'nın amcası hayatını kaybetti! Cenaze törenine neden katılmadı?

Dizinin perşembe akşamları ekrana gelmesi bekleniyor

Tanıtımı yapılan dizinin bir an önce yayımlanmasını bekleyen dizi severler merakla perşembe gününü bekliyor. Öte yandan Uraz Kaygılaroğlu ve Cemre Baysel'in hayranları oyuncuların kırmızı kıyafetlerle kırmızı bir perdenin önünde verdikleri pozları dikkat çekici buldu.