Vatanı sırtında taşıyan kahramanlar 1996 yılından bugüne kadar sözleşme çilesi çekmektedir. Orduyu ayakta tutan yiğit uzman çavuşlar sadece göreve gönderilirken hatırlanmak istemiyor. Mesleki güvence haktır. 

Kahraman uzman cavuşlar verilen her türlü görevi üstün fedakarlıkla yerine getiriyor. Bu nedenle kahramanlar özlülük haklarının düzeltilmesini bekliyor. 

Alper Özüpak'tan Özgür Özel'e: Duyduk ki emekli mitingi yapacakmışsınız... Alper Özüpak'tan Özgür Özel'e: Duyduk ki emekli mitingi yapacakmışsınız...

TAKVİM BELLİ OLDU MU?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin konuya ilişkin, ''Sözleşmeli personelin haklarını düzenleyeceğiz. Onları bu endişeden kurtaracağız. Netleşen bir takvim yok. Dosyamız netleşince açıklayacağız. Kamu da daha adil bir düzenleme beklentisi vardı." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Vatandaşlarımızın imar sorunlarından terörle mücadelede yaralanıp da gazi sayılmayan kardeşlerimizin haklı taleplerine, uzman çavuşlarımızın özlük haklarıyla ilgili beklentilerinden uzman jandarmalarımızın okullarında geçen bir yıllık sürenin fiili hizmetten sayılmasına kadar her mesele kalıcı olarak çözülmelidir" demişti..