Uzman çavuşların kadro mücadelesi yeni yılda da devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri'nde kadrosuz ve mesleki güvencesiz istihdam ettirilen uzman çavuşlar Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin verdiği sözleri hatırlatarak çağrıda bulundu. 

Eğitimlerini tamamlayan komando uzman erbaşlar mezun oldu - Son Dakika  Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'ya bağlı olarak kadrosuz ve mesleki güvenceleri olmadan çalıştırılan uzman çavuşlara art arda destek gelmeye devam ediyor. 3269 sayılı kanun gereğince sözleşmeli olarak istihdam ettirilen ve çalıştıkları yerlerintehlikeli olmasından dolayı can güvenlikleri olmayan uzman çavuşlara verilen kadro sözü tutulmadı. 

Uzman çavuş düzenlemesi Meclis'te: 55 yaşında emekli olabilecekler, şahsi  silahlarını devlet verecek, 40 yaş üstü komando birliklerinde kadrolu olacak

ALİ TİLKİCİ'DEN HÜKÜMETE ÇAĞRI

Uzmanlar Federasyonu Genel Başkanı Ali Tilkici sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Ömrünü Vatan savunmasında geçiren yıllarca ailesinden ayrı fedakarca görev yapan kahramanların maaşlarına sadece enflasyon farkı ile düzeltme yetmez. Bugün emekli uzman çavuşlarların tamamı ek işlerde çalışmak zorunda kalıyor. Meslek hayatı boyunca sıcak yemek yüzü görmemiş,toprağı yatak taşı yastık yapmış bu kahramanların emekli maaşı asgari ücret düzeyinde bu kabul edilemez. Yapılan fedakarlığın karşılığı bu olmaması gerekir.

Uzman Çavuşlar Kadro İstiyor - Kamudanhaber İnternet Sitesi

HAK-İŞ, Doğu Karadeniz'de 1 Mayıs'ı kutladı! HAK-İŞ, Doğu Karadeniz'de 1 Mayıs'ı kutladı!

Emekli uzman çavuşların bir daha çalışmasına gerek kalmayacak şekilde maaşlarına ek tazminat verilmesi 3600 ekgöstergeden faydalanamayanlara düzenleme yapılarak gaydalanmasının sağlanması gerekir. Görevdeki Kahraman uzman çavuşların Vatan savunmasında ekonomik sorunları düşünmeden görevlerine dikkatlerini verebilmeleri için maaşlarına güvenlik tazminatı adı altında muhakkak düzenleme yapılması gerekiyor. En düşük kiranın 15-20 bin lira olduğu bir dönemde kahramanları ekonomik sıkıntılarla başbaşa bırakılmaması Vatan için canını verecek bu yiğitlere bir vefadır.

Kampanya · Uzman Çavuşlara Kadro Muvazzaflik · Change.org

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bu kahramanları üzmeyeceğini düşünüyor Bir kere daha burdan çağrımızı yineliyoruz.'' şeklinde açıklama ile çağrıda bulundu. 

12 Kasım Uzman Çavuşlar Günü mü? Uzman Çavuş nedir? Nasıl olunur? - Popüler  Haberler

UZMAN ÇAVUŞLARDAN DEVLET BAHÇELİ'YE ÇAĞRI

Uzman çavuşların kadro mücadelesi yeni yılda da devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri'nde kadrosuz ve mesleki güvencesiz istihdam ettirilen uzman çavuşlar Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin verdiği sözleri hatırlatarak çağrıda bulundu.  Daha önce yapmış olduğu açıklamada ''Ayrıca Uzman Çavuşlarımızın da 3600 ek gösterge talepleriyle birlikte kadroya alınmaları hususunda kararlı ve tavizsiz bir mücadele vereceğimizi bir kez daha hatırlatıyor, Uzman Jandarmalarımızla birlikte Uzman Çavuşlarımızın seslerinin duyulmasını mecburiyet addediyorum.'' söz veren Devlet Bahçeli'ye uzman çavuşlar bir kez daha çağrıda bulundu.