Olay, Küçükçekmece İnönü Mahallesi'nde 21 Eylül Çarşamba günü akşam saatlerindegerçekleşti. Korkunç olayda Turhan Ketenci, damadı Volkan Çubukcu'yu kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Ortaya atılan iddialara göre Ketenci, torunu doğunca kızını görmeye gitti. Kayınpedere kapıyı damadı Volkan Çubukcu açtı. O sırada kayınpeder ile damat arasında tartışma çıktı. Ardından tartışma büyüdü ve Ketenci, sık sık kızına yakıştıramadığını dile getirdiği damadı Volkan Çubukçu'ya bıçakla saldırdı. Damadını kalbinden bıçaklayan Ketenci, elini kolunu sallayarak olay yerinden ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 9.5 milyar dolarlık ticaret hacmini yok farz ederek bu kapıyı kapattık Cumhurbaşkanı Erdoğan: 9.5 milyar dolarlık ticaret hacmini yok farz ederek bu kapıyı kapattık

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Damat Çubukçu sağlık ekiplerinin müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Gözaltına alınan Turhan Ketenci, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Damat Volkan Çubukcu'nun cenazesi 23 Eylül Cuma günü Bartın Ulus'ta defnedildi.

"Silahı Var Sandım"

Ketenci, savcılıkta alınan ifadesinde olay gününü anlattı.

Ketenci, olay günü dünürünün evine gittiğinde karşılaştığı damadıyla sözlü tartışma yaşadıklarını ve Çubukçu'nun annesine küfretmesiyle çok sinirlendiğini anlattı. Kızının kaçarak evlendiği damadını beğenmediğini ve sürekli sorun çıkardığından bahseden Ketenci, damadının tartışma sırasında elini beline götürünce silahı olduğunu düşünerek, yanında taşıdığı ekmek bıçağını kendisini savunma amacıyla kullandığını iddia etti.

"Eşimin Her Şeyinden Rahatsız Oluyordu"

Volkan Çubukçu'nun eşi Meral Çubukçu, "Volkan ile biz çok önceden aynı yerde çalışıyorduk. Babam da orada çalışıyordu. O zamanlardan beri Volkan'ı sevmiyormuş. İşten çıkınca yollarımız ayrılmıştı. Bir süre sonra tekrar yollarımız kesişti, sevdik birbirimizi. Babam kesinlikle istemediğini söyledi. Volkan'ı sevdiğimi ve istemeye geleceklerini belirttim. 'Kesinlikle gelmesinler' dedi babam. 'Çoban olsa kabul ederim ama onu kabul etmem' dedi. Ben de sevdiğimi belirttim. Sonra biz kendi aramızda nikah kıyıp düğün yaptık. En başından beri sadece babam karşı çıkıyordu. Evlendikten sonra aramız bozulunca babamla tekrar barışmak için araya aile dostlarımızı soktuk. Barıştıktan sonra babamın isteğiyle ikinci düğünümüzü yaptık ve her şey normale döndü. Daha sonra eşimin sigarasından sakalından her şeyinden rahatsız olmaya başladı. Daha sonra ben de oradayken kayınbabamın evine geldi ve 'canlı sinek bile bırakmam' diye tehdit etti. Yetkililerden bu konu hakkında yardım istiyorum. Ona yardım edenlerin kim olduğunun bulunmasını istiyorum. Onların da ceza almasını istiyorum" dedi.

Baba Mustafa Çubukcu, "Oğlumu, kayınpederi kapının önünde geldi, katletti. Katletmeden bir gün önce kayınpederi, 'Ben bu çocuğun sakalından ve konuşmasından hoşlanmıyorum. Uyar, ben bu tür davranışları sevmiyorum. Keşke çoban alsaydı kızımı da bu almasaydı' diyor. Son zamanlarda da sürekli 'Seni de öldürürüm o çocuğu da öldürürüm' diye kızının telefonuna mesajlar atıyormuş. 'Ben raporluyum, sizi öldürürsem ben ceza falan almıyorum. 5-6 ay yatarım, 7'nci ayı yatmam bile' diye bir gün öncesinden söyledi" şeklinde konuştu.