Star TV'de yayınlanmaya başlayan Yalı Çapkını dizisinin başrollerinde genç oyuncular Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in yanı sıra Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu ,Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı gibi tecrübeli isimler de yer alıyor.

Nihal Candan'dan tepkilere cevap: Akademik kariyer sözü verdi Nihal Candan'dan tepkilere cevap: Akademik kariyer sözü verdi

Televizyon ekranında milyonların beğenisini kazanan ve reytingleriyle sezonun en başarılı ilk 3 dizisinden birisi olan Yalı Çapkını, sosyal medyada da her hafta gündemin ilk sırasında yer alıyor. Popüler dizi youtube ortamında da milyonlarca izlenme oranlarını çok kısa sürelerde elde edebiliyor.

Yalı Çapkını dizisinin tüm bölümlerini paylaşan Star TV yönetimi, youtube ortamında elde edilen izlenmelerden de çok memnun.

Yalı Çapkını dizisinin ilk 3 bölümünün tamamının yayınlandığı videoların her biri 10’ar milyon izlenme elde etti. Dördüncü bölümün de 9 milyona kısa sürede yaklaşması diziye olan ilginin büyüklüğüne işaret ediyor.

Yalı Çapkını dizisinin konusu 

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Yalı Çapkını dizisinin hikayesi ise sorumsuzluklarıyla ailesini en çok da dedesi Halis Ağa’yı kızdıran Ferit’in Gaziantep’ten uygun görülecek bir kızla evlendirilmesine kararı verilmesiyle başlıyor. Ferit, evlenmek istemese de dedesinin sözünden çıkamaz. Uygun gelini bulmak Halis Ağa’nın en büyük gelini İfakat’in (Gülçin Şantırcıoğlu) görevidir. Gaziantep’te Korhan Ailesi’nin gelini olmaya uygun bulunan Suna’nın (Beril Pozam) isteme töreninde yaşanacak sürpriz ise hem Suna’yı hem de kardeşi Seyran’ı (Afra Saraçoğlu) etkileyecektir. 

Gülseren Budayıcıoğlu dizinin konusuyla ilgili, ''Bu Yalı Çapkını'nın hikayesi benim çok sevdiğim bir hikaye. Tabi ki gerçek bir hikayeden alındı. Her karakterin ayrı bir hüznü ve sıkıntısı var. Bakalım siz hangi karakterlerle empati yapacaksınız. Ben en çok Seyran ile ablası Suna'yı kendime yakın görüyorum. Benim de kardeşimle ilişkim böyle yakındı. Halanın, evdeki anne Esme'nin, Suna'nın kaderi başka.'' açıklamasında bulunmuştu.