Yalı Çapkını” dizisinin yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Cuma akşamı ekrana gelecek olan ilk bölümde, Binnur Kaya ve Taro Emir Tekin gibi usta oyuncuların yanı sıra, genç ve yetenekli bir isim daha izleyiciyle buluşacak.

Dilan Polat cezaevinde intihara kalkıştı! Apar topar hastaneye kaldırıldı Dilan Polat cezaevinde intihara kalkıştı! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Daha önce "Yüzyıllık Mucize" dizisinde Zerrin Tekindor'un gençliğine hayat veren Cemre Gümeli, dizinin kadrosuna dahil oldu. Cemre Gümeli, Zerrin Tekindor'a olan benzerliğiyle izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. "Yalı Çapkını"nda hangi rolü üstleneceği ise merak konusu.

"Afra'yı kıskançlık krizlerine sokacak yeni isim geliyor"

Cemre Gümeli, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir‘in başrollerini paylaştığı dizide, zengin ve çapkın bir iş adamının hayatını değiştiren bir aşk hikayesine tanıklık edecek. Dizinin yapımcısı ise Cemre Gümeli‘nin dizinin enerjisine çok uygun olduğunu ve izleyicileri şaşırtacağını söyledi. Öte yandan sosyal medya kullanıcıları Cemre Gümeli'nin dizi kadrosuna katılmasıyla ilgili "Afra'yı kıskançlık krizlerine sokacak yeni bir isim geliyor" yorumlarında bulunmaya başladı.

ÜNLÜ ÇİFT AŞK TAZELEYECEK

Diğer yandan daha önce ayrıldıkları hakkında ortaya çıkan iddilara cevap vermeyen Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ikilisinden yeni haber geldi. İlişkileri hakkında konuşmayan çift, iddialara göre çekimler için gidecekleri Marmaris'te aşk tazeleyecek.