Kanal D'de yayınlanan ve her pazan milyonlarca seyirciyi ekran başına kitleyen Yargı dizisi son bölümüyle nefesleri keserken izleyicinin aklına ''Katil Burak mı?'' sorusunu getirdi.

Yargı'nın ikinci sezonunda heyecan devam ederken, dün akşam yayınlanan son bölümde Savcı Ilgaz'ın ipuçlarını birleştirmesi katile bir adım daha yaklaştırdı. Ceylin'in ölüm evinden kurtulup kurtulamayacağı heyecan dolu anlara neden olurken, adliye muhabiri Burak'ın katil olma şüphesi ekran başındakilerin aklını karıştırdı.

Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Ilgaz'ın yalıya operasyon düzenlemesi haftaya dizide çarpıcı olayların yaşanacağı sinyalini vererek seyirciyi daha da meraklandırdı.

Yargı dizisi 39.bölümde neler oldu?

Ceylin kuyu katilinin hedefi olmuştur. Kendini kaçırılan diğer insanlarla aynı yerde bulur. Ilgaz’ın ise henüz bundan haberi yoktur. Katilin bir açığını yakalamak için deli gibi çırpınan Ilgaz, Ceylin’i kaybetme korkusu yüzünden büyük bir yıkıma uğrar.

Başsavcı Pars kardeşinin katilini bir an önce bulmak için çıktığı yolda kendisini karanlık bir yolda bulmuştur. Onun bu savruluşunu çok net gören Ilgaz, Eren ve Derya, Pars’ın acısını sakinlikle dizginleyebilecek midir?

Yeni “hedef ailenin” nasıl ve neden seçildiği gün yüzüne çıkarken, başta Ceylin olmak üzere içeriye kapatılan herkes katilin psikolojik, manipülatif oyunları ile mücadele etmek zorundadır. Hepsinin aklında aynı soru vardır: Neden biz ve katil bizden ne istiyor?

Ceylin’in bulunması için herkes canla başla çalışırken, Ilgaz bu çabanın binlerce katını göstermeye hazırdır… O da Pars gibi can evinden vurulmuştur, vakada çok hızlı yol almak zorundadır. Bu yolda en sevdiklerini bile karşısına almaktan çekinmeyecektir.

Ünlü oyuncu koronavirüse yakalandı Ünlü oyuncu koronavirüse yakalandı

YARGI 40. YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI

Yargı 40.bölüm tanıtımında ise Ilgaz ve diğerleri Ceylin ve rehinelere artık daha da yakındır. Ceylin'i rehin alan kişinin adliye muhabiri Burak olduğu artık kesin gibidir. Ceylin'i ve diğer rehineleri kurtarmak için köşke operasyon düzenlenir. Ceylin, sağ kurtulacak mı?

Yargı dizisi yeni bölümüyle her pazar akşamı saat 20.00'da Kanal D'de seyirciyle buluşuyor.