Antalya'da Pınarlı Cumhuriyet Ortaokulu'nda müdürken, aynı okuldaki bir kadın öğretmenle ilişki yaşadığı iddiasıyla hakkında soruşturma açılan ve ardından görevinden alınarak bir ilkokula öğretmen olarak gönderilen S.Ö.'nün, bu kez bir öğrencisinin velisiyle ilişki yaşadığı iddia edildi. S.Ö.'nün, öğrencisinin velisi H.T. ile ilişki yaşadığı iddiası gündeme gelince diğer veliler Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şikayetçi oldu. Aynı okulda öğretmen olan eşi boşanma davası açarken, İl Milli Eğitim Müdürlüğü konuya ilişkin soruşturma başlattı.

'İhtiyaçlarım olamaz mı?'

Bir öğrenci velisi, "Bu şahıs şu anda velilerden biriyle aşk yaşıyor. İşin saklanır gizlenir yeri kalmadı. Bu adam evli ve 2 çocuğu var. Velilere bu iş yansıyınca, önceki gün okulda öğretmenlerle birlikte sınıf velileri olarak toplantı yaptık. S.Ö. kendisini savunmak için yaptığı konuşmada, 'İhtiyaçlarım olamaz mı?' gibi konuşmalar yaptı. Geçen yıl kasım ayından beri, bu öğrenci velisi derslerde sınıfta duruyor. Çocukların anlattığına göre, derslere giriyor ve masanın üzerine oturuyormuş" dedi.

Genç kız dev pitonunu geri istedi: Onun adı Pakize, zararı yok Genç kız dev pitonunu geri istedi: Onun adı Pakize, zararı yok

Kaynak: DHA