AK Parti Tunceli İl Başkanı Sercan Özaydın ve Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız, Gedikler Jandarma Karakolu'nu ziyarette bulundu.

Ziyarette askerlerin AK Partili başkanın tören kıtası ile karşılaşması gündem oldu.

O anlara ait fotoğraflar ise belediyenin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Kısa süre sonra fotoğraf silindi.

AK Parti Tunceli İl Başkanı Sercan Özaydın konu ile ilgili açıklama yaptı. Özaydın, komutanı beklemek için bir an durduğunu belirtirken o karenin de bu esnada çekinidiği ifade etti.

AK Partili başkanı törenle karşılayan komutan görevden alındı.

112'ye gelen ilginç çağrılar: Çok ölü var diyerek mezarlığa ambulans çağırdı 112'ye gelen ilginç çağrılar: Çok ölü var diyerek mezarlığa ambulans çağırdı

Tunceli Valiliği konuyla ilgili “27 Temmuz 2022 günü basına ve sosyal medya platformlarına yansıyan Çemişgezek ilçemiz Gedikler Jandarma Karakol Komutanlığı ziyareti görüntüleri ile ilgili olarak; konunun tüm yönleriyle araştırılması için valiliğimizce gerekli işlemler başlatılmıştır. Dün geceden beri hem Tunceli Valisi hem jandarma komutanlarıyla görüşmeler yapıyorum. Bugün sabah saatlerinde vali ve jandarma komutanıyla yaptığım görüşmede karşılama törenini hazırlayan karakol komutanının görevden alınarak merkeze çekildiği, hakkında başlatılan soruşturmanın devam ettiğini öğrendim. Başlatılan soruşturma kapsamında bir jandarma heyetinin de karakola giderek gerekli soruşturmayı yürütecekleri bilgisi bana verildi. Biz de bu durumun takipçisi olacağız.” açıklamasında bulundu.