Boğazı birkaç kez kesilmiş olan kurban, ayaklarıyla el bilekleri bağlı halde ve vücudunda açıklanamayan rakamlarla bulundu.

Cumartesi günü yapılan otopside kurbanın boğularak öldüğü anlaşıldı.

Fransa'nın başkentinin 19. arrondissementindeki bir apartman bloğunun dışında bulunan kız çocuğu, okuldan eve dönmemesi üzerine annesi tarafından kayıp olarak bildirilmişti.

Polis cinayet soruşturması başlattı ve ailenin evinin bodrumunda kaçırma izlerinin ortaya çıktığını açıkladı. Dedektifler, binanın dışında bavul taşıyan bir kadını gösteren güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

Yetkililer bu bavulun birkaç sokak ötedeki Rue d'Hautpoul'da, içinde kız çocuğunun cesediyle bulunan bavul olduğunu düşünüyor.

Haberlere göre, kız öğrencinin yüzü bantla kaplı, ayaklarıyla elleri bağlı ve boğazında birkaç kesik vardı. Otopsinin cumartesi günü yapılması planlandı.

BFMTV'ye göre, gözaltına alınma nedenleri net olmamakla birlikte 4 kişi gözaltında. Aralarında, bavulu bulduktan sonra polisle irtibata geçen kişi de var.

İspanya'dan umutlandıran gelişme: 4 Ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor İspanya'dan umutlandıran gelişme: 4 Ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor

Kaynak: Independent Türkçe