Pazartesi günü ay akrep burcunda ilerliyor. Ardından 12.27'de Akrep burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Gün genelinde ani, kaotik ve stresli bir enerji hakim. Beklenmedik durumlara açık olmalı ve intikam almaktan geri durmalıyız. Agresyonlardan, sözlü tartışmalardan ve kalp kırmaktan da uzak durmamız gerekiyor. Bugün ruh halimiz patlama noktasına gelmiş durumda olabilir. Dolayısıyla ani ve beklenmedik girişimlerden uzak durmalıyız. Düşünmeden riskli kararlar almamamız gerekiyor.

Salı günü saat 05.21'de ay yay burcuna geçiş yapıyor. Güne başlarken stresli bir enerji hakim olsa da öğle sonrası saatlerde iletişim açısından uygun gözüküyor. Herhangi bir başlangıç yapmak, iletişime geçmek ve kendimizi ifade edebilmek açısından bu saatleri kullanabiliriz. Yine bu süreçte ilişki içinde olduğumuz insanlarla bir araya gelebilir, Akrep yeniayıyla gerginleşen ilişkilerimizi düzeltebiliriz. Arkadaşlarla bir araya gelmek, alışveriş yapmak, sanatsal işlerle uğraşmak, bakım ve estetik yaptırmak için günün geri kalanı uygun gözüküyor.

Çarşamba günü boyunca ay yay burcunda ilerliyor. Gün genelinde Venüs ile Merkür'ün etkisiyle güzel enerjiler hakim olacak gibi görünüyor. Seyahate çıkmak, gezmek, eğlenmek, hayatın tadını çıkarmak için güzel bir günde olacağız. Herhangi bir iş başlatmak, eğitim veya iş başvuru yapmak açısından da çok uygun gözüküyor. Yine bugünde arkadaşlarla bir araya gelmek, alışveriş yapmak, sanatsal işlerle uğraşmak, bakım ve estetik için uygun gözüküyor.

Perşembe günü saat 10.41'de ay oğlak burcuna geçiş yapıyor. Gün genelinde önemli işlerimize yoğunlaşabiliriz Yapacağımız işlerde planlama oluşturmak ve işimize özen göstermek uygun olacaktır. 

Cuma günü boyunca ay oğlak burcunda ilerliyor olacak. İlişkilerimize dikkat etmemiz gereken bir gündeyiz. Çevremizde bulunan insanlara yaralayıcı tavırlarda bulunmaktan uzak durmalıyız.

Yalı Çapkını karakterleri hangi burç? Yalı Çapkını karakterleri hangi burç?

Cumartesi günü Güneş Mars kavuşumu gerçekleşiyor. Mars enerjilerinin hakim olacağı süreç bizleri bekliyor. İşin içinde Akrep burcunun da yer alması kaotik bir süreç içerisinde olacağımızı gösterir. İntikam alma duyguları had safhaya çıkabilir. Reaksiyon almak, savaş başlatmak ve bir mücadele içine girmek durumunda kalabiliriz.

Pazar günü boyunca ay kova burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde gergin bir enerji hakim olsa da öğle sonrası saatlerde güzel bi gün bizleri bekliyor olacak. Günün geri kalanında arkadaşlarla bir araya gelebilir, sosyalleşebilir, seyahatlere çıkabiliriz. Alışveriş yapmak, sanatsal işlerle uğraşmak veya iletişim kurmak açısından değerlendirebiliriz.