Samsun'un Canik ilçesinde yaşayan 50 yaşındaki Zerrin Büyük, eşi Ali Ö.’den ayrıldı. Çocukların velayeti de boşandığı eşi Ali Ö.'ye verildi. Zerrin Büyük, bugün Tevfik İleri Ortaokulu’nda öğrenim gören 2 çocuğunu görmek için okula gitti.

17 YAŞINDAKİ OĞLU DEHŞET SAÇTI

Okul idaresi, velayeti babada olan çocuklara annelerinin onları görmek istediğini söyledi. Bunun üzerine Zerrin Büyük’ün 17 yaşındaki oğlu A.A.Ö. silahla okula gelip içeri girdi. Annesini okulun içinde gördüğünde kafasının 2 yerinden tabancayla vurdu.

Okulda annesi ile sevgilisini başından vurdu Ortalık kan gölüne döndü

ANNESİNİN SEVGİLİSİ OLDUĞUNU İDDİA EDİLEN ADAMI VURDU

Ardından dışarı çıkan 17 yaşındaki A.A.Ö. okulun bahçesinde bulunan ve annesinin sevgilisi olduğu iddia edilen 53 yaşındaki Bilgin İ.’yi de kafasından ve sağ göğsünden vurdu. Ardından A.A.Ö., olay yerinden kaçarak Soğuksu Mahallesi’ndeki evlerine gitti.

İhbar üzerine okula ambulansla polis ekipleri sevk edildi.

Okulda annesi ile sevgilisini başından vurdu Ortalık kan gölüne döndü

ANNE HAYATINI KAYBETTİ, SEVGİLİSİ AĞIR YARALI

Oğlu tarafından kafasından silahla vurulan Zerrin Büyük, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan Bilgin İ.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Okulda annesi ile sevgilisini başından vurdu Ortalık kan gölüne döndü

BABASI DA EVDEYDİ

Annesini ve annesinin arkadaşını tabancayla vuran A.A.Ö. ve babası Ali Ö. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından kısa sürede evlerinde, suçta kullanılan tabancayla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

İzmir'de otomobil takla attı! 1 ölü, 2 yaralı İzmir'de otomobil takla attı! 1 ölü, 2 yaralı

Kaynak: İHA