Pazartesi günü ay akrep burcunda ilerliyor. Bugünü güçlü ve sağlam adımlar atmak için kullanabiliriz. Önemli kişilerle iletişim kurmak, fikir alışverişi yapmak açısından uygun görünüyor. Yeni bir eğitime başlamak içinde güzel bir gün.

30 Ekim - 5 Kasım Haftalık Astroloji Yorumu 30 Ekim - 5 Kasım Haftalık Astroloji Yorumu

Salı günü boyunca ay akrep burcunda ilerliyor. Bugün zorlu bir gün bizleri bekliyor olacak. İlişkiler açısından gerginliklerin yaşanabileceği bir günde olacağız. Yeni bir iş girişiminde bulunmak, yeni anlaşmalar yapmak için uygun bir zaman dilimi değil. Abartılı durum ve davranışlardan uzak durmalıyız. Yine kandırılmalara karşı dikkatli olmalıyız. Ay venüs karesinden ötürü harcamalarımızada dikkat etmemiz gerekiyor. Alışverişler, estetik, bakım gibi ihtiyaçlarımızı diğer günlere ertelemeliyiz.

Çarşamba günü 13:21 ile 17:05 arasındaki saatlerde ay boşlukta olacak. Bu saat dilimine önemli işlerimizi bırakmamalıyız. İlerleyen saatlerde biraz daha kendi içimize kapanıp takıntılı bir hale bürünebiliriz.

Perşembe günü ay tüm gün yay burcunda ilerliyor olacak. Hareketli bir olduğu için spor aktivitelerimiz için bugünü kullanabiliriz. Spor yapmak ve enerjimizi atmak bize iyi gelebilir. Girişeceğimiz önemli işler için ise öğleden sonrasını kullanabiliriz. 

Cuma günü ilişkiler açısından zorlu bir gündeyiz. İletişim kurarken dikkatli olmalıyız. Sosyalleşmek ve arkadaşlarla bir araya gelmek için uygun bir gün değiil.

Haftasonu boyunca ay oğlak burcunda ilerliyor olacak. Cumartesi günü ayın merkürle üçgen açısı iletişim ve eğitim alanınla bize güzel fırsatlar sunabilir. Yeni bir eğitime başlayabiliriz. Önemli kişilerle iletişime geçebiliriz. Alışveriş açısından da uygun bir gündeyiz.

Pazar günü kazalara açık bir zaman dilimi olduğu için dikkatli olmalıyız.