Acun Ilıcalı'nın amcası hayatını kaybetti! Cenaze törenine neden katılmadı? Acun Ilıcalı'nın amcası hayatını kaybetti! Cenaze törenine neden katılmadı?

Gülşen Yüksel, 18 yıldır birlikte program sunduğu partneri Müge Dağıstanlı ile dolandırıcılık iddiaları nedeniyle gündeme gelince, TV 8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programından ayrıldığını duyurdu. Veda anında, "Bu ekranda kardeşimi sizlere emanet ediyorum" diyerek izleyicilere veda etti. Yeni partnerinin Ali Eyüboğlu olacağını açıkladı.

Yüksel'in ayrılmasının ardından Müge Dağıstanlı, 2024 yılında "Aramızda Kalmasın" adlı yeni bir programla ekrana döneceğini duyurdu. Dağıstanlı'nın yeni partneri ise gazeteci Ali Eyüboğlu olacak.

Gülşen Yüksel veda sözlerine şu şekilde devam etti:

 "2024 hepimize sağlık, mutluluk getirsin. Eksilmeden, çoğaldığınız bir yıl olsun. Yeni başlangıçlarla umut dolu olsun. 2024'e biz de yeni başlangıçlar, yeni projeler, yeni heyecanlarla giriyoruz. 2. Sayfa ekranlara veda ederken; kardeşim Müge 'Aramızda Kalmasın' programı ile sabahlara damga vurmaya devam edecek. Burada beraber olmasak da biz zaten birlikteyiz. Dostluğumuz ölene kadar. Bunu her zaman da söylüyoruz. Bu ekranda kardeşimi sizlere emanet ediyorum. Hoşça kalın." dedi.

Bu ayrılıkla birlikte, uzun yıllar birlikte program yapan Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı'nın yolları ayrılmış oldu. İki sunucunun da kariyerlerinde yeni başlangıçlar yapacakları iddia ediliyor.