Haftaya ay boğa burcunda başlıyoruz. Biraz tembel hissedeceğimiz bir günde olacağız. Her ne kadar haftanın ilk çalışma günüde olsa bugün evde olanlar için dinlenmek ve keyif yapmak için çok uygun bir gün. Günün biraz ağır geçtiğini düşünebiliriz. İkili ilişkilere ve iletişime dikkat etmemiz gereken bir gündeyiz.

Salı günü ay ikizler burcunda ilerliyor olacak. Öğleden sonraki saatler iletişim kurmak için çok uygun bir zaman dilimi olarak görünüyor. Yazılı veya sözlü iletişim için öğleden sonra günün tamamını kullanabiliriz. Herhangi bir başvuru yapmak, eğitime başlamak ya da seyahate çıkmak için bugünü kullanabiliriz.

Çarşamba günü ay ikizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. İletişim açısından güzel bir gün. Ancak Güney Ay Düğümü ile Mars kavuşumu bugün karma oluşturmaktan uzak durmamız gerektiğini gösteriyor. Hırs ve kıskançlıkla atılacak adımların sonrasında pişmanlık ve zarar getireceğini dikkate alarak adım atmalıyız.

Perşembe günü saat 09:33 ile 15:30 arasında ay boşlukta olacak. Bu süre zarfına önemli işlerimizi bırakmamalıyız. 15:31 de ay yengeç burcun geçiş yapıyor. Bu zaman diliminden sonraki saatlerde evde vakit geçirmek ruhumuza daha iyi gelecektir.

Cuma günü ay yengeç burcunda ilerliyor olacak. Duygularımızın yoğun olduğu bir gün bizleri bekliyor. Ruh halimizde dengesizlikler olabilir. Bu süreçte ikili ilişkilerdeki iletişimimize dikkat etmeliyiz. Günün ilerleyen saatlerinde önemli konuşmalar, görüşmeler ve girişimler için uygun gözüküyor.

Cumartesi günü boyunca ay yengeç burcunda ilerliyor olacak. Gün boyunca güzel bir enerji akışı var. Ancak akşam saatlerinde kaza ve sakarlıklara karşı dikkatli olmalıyız.

6-12 Kasım Haftalık Astroloji Yorumları 6-12 Kasım Haftalık Astroloji Yorumları

Pazar günü ay aslan burcunda ilerliyor olacak. Gün geneli iletişim açısından çok verimli gözüküyor. Bugünü sosyalleşmek veya önemli görüşmeler yapmak için kullanabiliriz.