2000 sonrası SGK mağdurları sosyal medya platformlarında  yaptıkları paylaşımla bir kez daha gündeme damga vurdu.

Yasa kapsamına alınmayan 2000 sonrası SGK’lıların mağduriyeti artıyor.  2000 sonrası SGK mağdurları birkaç günlük fark yüzünden aynı prim ve yaş şartını yerine getirdikleri vatandaşlardan 17 yıl sonra emekli olmalarına tepki gösteriyor.

8 Eylül 1999 öncesi işe başlayanlarla aynı şartlardan yararlanmak isteyen vatandaşlar yaşanan bu mağduriyetin giderilmesi adına bir çalışma yapılmasını istiyor. 

STAJYERLERİN HAKKINI UNUTMAYIN

 1,5 milyondan fazla staj ve çıraklık mağduru yasa kapsamına alınmak istiyor.

TBMM kürsüsünden destek: Kursiyer teğmenler, sözleşmeli erler, KHK, mülakat... TBMM kürsüsünden destek: Kursiyer teğmenler, sözleşmeli erler, KHK, mülakat...

Staj ve Çıraklık Mağdurları resti çekti! Staj mağdurlarının EYT'ye dahil edilmemesi nedeniyle başlatılan tartışma devam ediyor. Tepkilerini yoğun yaşayan staj mağdurları twitter başta olmak üzere Facebook gibi sosyal medya platformlarında art arda yaptıkları paylaşımlarla "Çıraklar stajyerlerin hakkını unutmayin." diyor. 

"EYT'ye dahil olmak istiyoruz" diyen staj ve çıraklık mağdurlarının hükümete mesajı çok net. Bir an önce emekli olum maaşlarını almak istiyorlar.