Haftaya ay terazi burcunda başlıyoruz. Biraz keyif yapmak isteyeceğimiz bir gün. Sorumluluklarımız bize bugün ekstra yorucu gelebilir. Haftanın ilk günü olsada dinlenmek için ara ara molalara izin verelim. İlişkilerimizinde ön planda olduğu bir gün bizleri bekliyor.

Salı gününe geçişte zorlu açılar olması sebebiyle doğal afetlere açık bir gündeyiz. Hatalı işlemler için dikkatli olmalıyız. Yanlış anlaşılabiliriz veya gizli durumlar ortaya çıkabilir. Kandırılmalara, zehirlenmelere ve sağlığada dikkat edelim.

Çarşamba günü iletişim gezegeni merkür başak burcunda geri hareketine başlıyor. Böylelikle Merkür Retrosu resmi olarak başlamış oluyor. Bu süreçte iletişim hataları çokça yaşanabilir. Kendimizi yanlış ifade edebiliriz, biz diğerlerini yanlış anlayabiliriz veya hiç anlaşılmadığımızı düşünebiliriz. Zihnimizi aşırı derecede çalıştırdığımız bu dönemde iç benliğimize dönüp sorunların kaynağını daha rahat bulabiliriz. 

Perşembe gününde 08.10 ile 11.07 saatleri arasında ay boşlukta olacak. Bu süreçte girişeceğimiz işler boşlukta kalabilir veya işlerimiz aksayabilir. Öğleden sonrada gergin bir enerji hakim. Otorite figürleriyle yaşanabilecek olumsuzluklardan uzak duralım. İş görüşmesi, başvuru ve taleplerde bulunmak için uygun bir gün değil.

Cuma gününde ay yay burcunda ilerliyor. Harekete geçtiğimiz işler konusunda verimli bir gündeyiz. Herhangi bir girişimimizin büyüyüp genişleyeceği bu günü kullanabiliriz. Manevi açıdan da akşam saatleri değerlendirilebilir. 

6-12 Kasım Haftalık Astroloji Yorumları 6-12 Kasım Haftalık Astroloji Yorumları

Haftasonundaki enerjilerde gergin görünüyor. Kazalara, sakarlıklara, anlaşmazlıklara dikkat etmeliyiz. Önemli iş girişimleri için uygun bir günde değiliz. Agresif enerjiler hakim bu yüzden önem verdiğimiz üstlerimizle bir araya gelmemek çok daha uygun olacaktır.