Haftaya ay oğlak burcunda başlıyoruz. Sorumluluklarımızın farkında olarak başladığımız bu günü işlerimizi tamamlamak için kullanabiliriz. Ekonomi ve finansal alanlarda da dikkat çekici bir gün olabilir. Öğleden sonra ay boşluğa giriyor. Önemli iş ve girişimlerimizi 14:48 ile 17:31 saatleri arasında gerçekleştirmesek çok daha uygun olur.

Salı günü duyguların çok gelgitli olduğu bir gün bizleri bekliyor olacak. Bu süreçte kimseye kesin sözler vermesek ilerleyen süreçler için faydamıza olur. Finansal açıdan da çok uygun bir günde değiliz. Yatırımlar, iş girişimleri veya alışverişler için bu günü kullanmasak çok daha verimli olur.

Çarşamba günü saat 06.03 ile 16.56 arasında ay boşlukta olacak. Bu süreçte ekstra girişimlerde bulunmamalıyız. Varolan günlük rutinlerimizi devam ettirebiliriz. Bireysel alanımıza çekilip ruhumuzu dinlendirebiliriz. Geceye doğru balık burcunda bir mavi dolunay gerçekleşecek.

Perşembe günü Balık burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Gece boyunca dolunayın etkisiyle karmaşık rüyalar görmüş olabiliriz. Bilinçdışımızın aktif çalıştığı bu rüyalara kulak vermeliyiz. Bu süreçte biraz daha iç benliğimize dönme zamanları aktif olacak. Maneviyatımıza yönelmek ve bu süreci takip eden önümüzdeki günlerde toplumsal olarak yardımlaşmak ruhumuza iyi gelecektir.

Cuma gününde maneviyatın pik yaptığı bir gün bizleri bekliyor olacak. Günün ilk zaman diliminde geçmişte bırakmak istediğimiz ve bize yük olan durumlar varsa bırakabiliriz. Affetmek, ruhu şifalandırmak ve iç benliğe dönmek için çok uygun zamanlar. Toplumsal olarak yardımlaşmak ve durumlara iyimser yaklaşmak için güzel bir gün. Kontrolcü yapımızdan sıyrılıp biraz akışa bırakmamız gereken bir süreç. Akşam saatleri ise kaza ve sakarlıklara dikkat etmeliyiz. Tartışmalardan ve gergin ortamlardan uzak durmalıyız.

13-19 Kasım Haftalık Astroloji Yorumları 13-19 Kasım Haftalık Astroloji Yorumları

Haftasonu ay koç burcunda ilerliyor. Hareketli bir haftasonu bizleri bekliyor olacak. Hareket halinde olmak bizlere iyi gelecektir. Spora vakit ayırabiliriz. İçimizdeki yüksek enerjiyi ve birikmiş gerginliği atmak için güzel bir fırsat olabilir. Bu iki günde gerginliklerden uzak durmalıyız. Kaza ve dikkatsizliklere karşıda temkinli olmalıyız. Haftayı kapatırken ise daha sakin ve ılımlı bir havaya bürünüyoruz.