Staj belirli kısa bir süre için için alınan ve sürekliliği olmayan diye tanımlanıyor. Sezonluk işçiler kısa süreliğine alınarak tanıtım , animasyon vs. İşi yapan çalışanların , onların da devamlılığı yok 3/5 gün çalışıyorlar sigortaları tam eksiksiz yatmasıyla beraber kim ne kadar çalışırsa okadar prim yatıyor

YEREL SEÇİMLERE KADAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hariç  MHP ve YRP’nin seçim vaadi oalrak dile getirmişti. Bu mağduriyetin ortadan kalkacağını düşünen işçiler seslerini duyurmaya çalışıyor. Sorunun yerel seçimlere kadar sarkmasından rahatsız olmacaklarını dile getiren mağdurlar saha çalışmalarına devam edeceklerini söylediler. 

Tekirdağ Staj ve Çıraklık Mağdurlarından Özgür Özel'e teşekkür! Tekirdağ Staj ve Çıraklık Mağdurlarından Özgür Özel'e teşekkür!

BİNLERCE İŞÇİ SOKAKLARA DÖKÜLDÜ

Staj ve çıraklığın SSK başlangıcı olmasını isteyen binlerce işçi grev yaparak konunun Cumhurbaşkanlığı tarafından çözülmesini istiyor.

3O yılır haklarının verilmediğini düşünen mağdurlar sokaklara dökülerek seslerini ilgili kurumlara duyurmaya çalışıyorlar. Birçok konunun çözüme kavuşmasının ardından sıranın kendilerine gelmesi için sokaklara döküldüler. Aynı anda birçok şehirde grev başlatıldı.