Türk tiyatrosu ve sinemasının usta oyuncusu Metin Akpınar, son günlerde magazin gündeminden düşmüyor. 82 yaşındaki sanatçının evlilik dışı bir ilişkiden dünyaya gelen kızı olduğu iddiası, DNA testi ve mahkeme kararıyla doğrulandı. Bu şok edici haberin ardından, Metin Akpınar'ın bir kızı daha olduğu iddia edildi. Kanal D'de ekrana gelen 'Neler Oluyor Hayatta' programına katılan Duygu Nebioğlu, "Metin Akpınar'ın iki kızından birisiyim" açıklamasında bulundu.

Metin Akpınar'ın kızı evlatlık alındı

Metin Akpınar'ın evlilik dışı kızı olduğu ortaya çıktı. Sanatçının 1988 yılında bir ilişki yaşadığı kadından doğan kızı Duygu Nebioğlu, babasının kimliğini öğrenince mahkemeye başvurdu. DNA testi sonucunda Nebioğlu'nun Akpınar'ın biyolojik kızı olduğu tespit edildi.  Nebioğlu, 1988'de Antalya'da doğduktan sonra, 1994 yılında Akseki'de öğretmen olan Özdener Nebioğlu ve Emine Nebioğlu çifti tarafından evlatlık alındı. Nebioğlu, Metin Akpınar'ın babası olduğunu 21 yaşına geldiğinde öğrendi.

"Biyolojik babam olmasının mutluluğunu ne yazık ki yaşayamadım"

Duygu Nebioğlu, mahkeme kararı sonrası "Hayranı olduğum sanatçının biyolojik babam olmasının mutluluğunu ne yazık ki yaşayamadım. Aldığım yetersiz sevgi nedeniyle beni bağırana basmakta zorlandığı için ağır travmalar yaşadım. Şaşkınım, yıllar sonra gelen mutluluk hayatmın ilk günü gibi oldu. Adalet karşında tüm haklarımı koruma altına almış bulunuyoruz" açıklamasını yaptı.

Murat Boz'dan 'aşk' dedikodularına yanıt: Ünlü oyuncu ile birlikteler mi? Murat Boz'dan 'aşk' dedikodularına yanıt: Ünlü oyuncu ile birlikteler mi?

Duygu Nebioğlu'nun ikiz kardeşi varmış!

Türkiye'nin gündemine oturan Duygu Nebioğlu'nun ikiz kardeşi olduğu iddiası, yeni bir boyut kazandı. Özdener Ailesi tarafından evlatlık alınan Duygu ve Sevgi Nebioğlu, 21 yaşındayken anneleri aracılığıyla babalarının ünlü oyuncu Metin Akpınar olduğunu duydu. Sevgi Nebioğlu, Antalya Muratpaşa Belediyesi'nde memur olarak çalışırken, ikiz kardeşi gibi babalık davası açtı. Gizlilik kararı bulunan davada DNA testlerinin olumlu sonuç verdiği ancak henüz kesin bir hüküm verilmediği belirtildi.