9-15 Ekim Haftalık Astroloji Yorumu 9-15 Ekim Haftalık Astroloji Yorumu

4-10 Eylül haftasına venüs retrosunun bitişiyle başlıyoruz. İlişkiler ve para gezegeni venüsün retro halinin son bulmasıyla bu alanlarda biraz daha rahatlama yaşayacağız. 

Pazartesi günü haftaya ay boğa burcunda başlıyoruz. Uyum ve sakinlik aradığımız bir gündeyiz. Bugün kendimizi ifade etmemiz gereken durumlar olabilir. Her ne kadar merkür ve jüpiter arasında uyumlu bir açı olsada merkürün retro oluşundan ötürü iletişim kurarken biraz daha düşünüp tartmalıyız. Bugün gezegen hareketlerinde yoğunluğun olduğu bir gün. Şans gezegeni Jüpiterde retro hareketine başlıyor. Bu da hangi alanlarda hangi fırsatları kaçırdık tekrar gözden geçireceğimiz bir süreç olacağını gösterir.

Salı günü ay boğa burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde ani ve beklenmeyen durumlar gerçekleşebilir. Öğleden sonra daha rahat bir enerji hakim oluyor. Bu süreçte kendimizi daha rahat ifade edebilme şansı yakalayabiliriz. Saat 19:45'den sonra ay boşluğa giriyor. Önemli işlerimizi bu saatten sonraya bırakmayalım.

Çarşamba günü boyunca ay ikizler burcunda seyrediyor olacak. Sabahın erken saatlerini atlattıktan sonra olumlu yönde bir enerji hakim oluyor. Fiziksel olarakta kendimizi daha enerjik hissetmeye başlayacağız. Günü güzel ilişkiler açısından değerlendirebiliriz. Sosyalleşmekten keyif alacağımız bir gün bizleri bekliyor olacak. Tüm bunlara rağmen yinede iletişime dikkat etmemiz gereken bir gündeyiz.

Perşembe günüde sosyalleşmek ve iletişim kurmak açısından güzel bir gün bizleri bekliyor olacak. Fikirlerinizle insanlara destek olabilir ve onların hayatlarına dokunabilirsiniz. Ya da kendi bireysel hayatlarınızda şifalanması gereken alanlar üzerine düşünebilir ve farkedemediğiniz durumlar için destek talep edebilirsiniz.

Cuma günü ay yengeç burcunda ilerliyor. Duyguların ön plana çıktığı bir gün bizleri bekliyor olacak. İnsanlarla huzurlu ortamlarda bir araya gelebilir ve destek talep edebilirsiniz. Bugün akıl ve bilgisine güvendiğiniz insanların tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. Manevi ve ruhsal açıdanda güzel bir gündeyiz.

Haftasonuna baktığımızda da maneviyatın yüksek olacağı bir zaman dilimi görülüyor. Dua etmek, ibadet etmek veya meditasyon yapmak için güzel zamanlar. Herhangi bir iş girişiminde bulunmak veya değer verdiğimiz insanlarla bir araya gelmek için özellikle cumartesi gününü kullanabiliriz.

Pazar günü 15:47 ile 19:36 saatleri arasında ay boşluğa giriyor. Önemli iş ve girişimlerimizi bu saat aralığına bırakzmasak çok daha uygun olur.