Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı KYK yurtlarına TYP kapsamında temizlik görevlisi alımı sürüyor. Gelen son dakika açıklamasında 6 yeni ilde KPSS'siz 437 işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Biz de Finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu ilanların başvurusuna dair detaylara yer verdik.

TYP BAŞVURU ŞARTLARI

TYP kapsamında yapılacak işçi alımında mülakat, mezuniyet ve sınav şartı yoktur. Sadece ikamet şartı vardır. Her aday, ilanın açıldığı ilde başvuru yapabilecek. Siz hangi ilde ilan bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

-TC vatandaşı olmak,
-Kuruma kayıtlı olmak,
-18 yaşını tamamlamış olmak,
-31/5/2006 tarihli ve 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) ve (c) bentleri kapsamında SGK’ya bildirilmiyor olmak ve isteğe bağlı sigortalılık hariç aynı Kanunun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (b) bendi kapsamında sigortalı olmamak veya belirtilen kapsamda sigortalı sayılmamak,
-Emekli ve malul aylığı almıyor olmak,
-Açıköğretim hariç öğrenci olmamak.

İŞKUR DUYURDU

İŞKUR üzerinden yapılan son dakika açıklamasında 6 şehirde istihdam etmek üzere TYP işçi personel alımı yapılacağına yer verildi. 

Yayınlanan 6 şehre baktığımızda Aksaray, Adana, Giresun, Burdur, Denizli, Sakarya'da 437 TYP işçisi alımı yapıldığı görülüyor. İşte yayınlanan TYP ilanları:

İlana başvuru yapabilmek için esube.iskur.gov.tr adresine giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra üst menüde yer alan ONLİNE İŞLEMLER kısmına tıklayın ve kısmına tıklayarak İŞ ARAYAN VE TOPLUM YARARINA PROGRAM kısmına giderek yapabileceksiniz.

Duyuru Resmi Gazete'de yer aldı: 62 Akademisyen alınacak Duyuru Resmi Gazete'de yer aldı: 62 Akademisyen alınacak

BELEDİYE, ASHB, KAYMAKAMLIK, VALİLİK

Bu kurumların yanı sıra belediyelere, kaymakamlıklara, hastaneler ile il sağlık müdürlüklerine, valiliklere de TYP kapsamında işçi alınacak. İlanlar Finans7.com'da olacak. Haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamasını ücretsiz indirin.