İngiltere'nin Watford şehrinde yaşanan olay çok tepki çekti. Bir çocuk annesi kadın, marketten verdiği siparişi getiren kargocu tarafından tacize uğradığını açıkladı. Watfordlu anne, kapıyı açtığı zaman kargocunun dudağından öptüğünü söyledi. Olay sonrası kargocudan şikayetçi olan kadın daha sonra sosyal medya hesabından görüntüleri paylaştı.

İngiltere'de dehşete düşüren bir olay yaşandı. 33 yaşındaki kadın internetten aldığı ürünlerin evine ulaştığı sırada teslimat görevlisinin kendisini dudağından öpmeye çalıştığını ileri sürdü.

"DUDAĞIMDAN ÖPMEYE ÇALIŞTI"

Olay sonrasında hemen polis merkezine giden kadın, kargo görevlisinden şikayetçi oldu. Kapı kamerasına yansıyan görüntüleri daha sonra sosyal medya hesabından paylaşan genç kadın, 60 yaşındaki kargocunun cezalandırılmasını istedi.

60 yaşındaki kargocu, siparişi almak için kapıyı açan kadını öpmeye çalıştı

"KAÇ YAŞINDASIN?"

Genç kadın olayı şu sözlerle anlattı: "60 yaşındaki kargocu ürünleri teslim ettikten sonra tekrar gelerek 'Lütfen alınma ama kaç yaşındasın?' diye sordu. Daha sonra eğilerek beni öpmeye çalıştığında ben arkamı döndüm."

60 yaşındaki kargocu, siparişi almak için kapıyı açan kadını öpmeye çalıştı

"YAPILAN KABUL EDİLEMEZ"

Olaydan tiksinerek bahsettiğini dile getiren kadın son olarak "Bir teslimatçının beni dudaklarımdan öpmeye çalışması delilik. Bunu kimsenin yapması kabul edilemez. Sanırım benim yabancı ve Latin kökenli olduğumu anladı ve bundan paçayı sıyıracağını düşündü" dedi.

Kadının şikayetinin ardından 60 yaşındaki kargocu hakkında soruşturma başlatıldı.

Halep'e hava saldırısı! 40'a yakın kişi öldü Halep'e hava saldırısı! 40'a yakın kişi öldü

60 yaşındaki kargocu, siparişi almak için kapıyı açan kadını öpmeye çalıştı