Ankara için gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı Ankara için gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı

Aydın Koçarlı'nın kırsal Timinciler Mahallesi'nde yaşayan evli, 3 çocuk ve 4 torun sahibi Fatma Bayram, bugün saat 07.00 sıralarında, yanında kaldığı oğlu Kadir Bayramı'n evinde yaşlılığa bağlı sağlık sorunları sebebiyle hayatını kaybetti.

Belediye tabibinin gelmesiyle birlikte oğul Kadir Bayram, aynı mahallede, 500 metre ilerde oturan kardeşinin yanında bulunan babası Hasan Bayram'a durumu bildirmek istedi. Ancak, köyde cep telefonu çekmemesi sebebiyle komşularıyla haber gönderdi. Eşinin ölüm haberini vermek için giden komşuları, Hasan Bayram'ın da saat 09.00'da eşi gibi yaşlılığa bağlı sağlık sorunları sebebiyle hayatını kaybettiğini öğrendi.

Annesinin vefat habri sonrası babasının da hayatını kaybettiğini komşularından öğrenen Kadir Bayram, iki acıyı üst üste yaşadı. 

Anne ve babasının 62 yıllık evli olduğunu belirten Kadir Bayram, "Annem bizle kalıyordu. Saat 07.00 sıralarında su istedi. Suyu içtikten sonra, sedire uzanıp hareketsiz kaldı. Aile doktorumuza durumu haber verdim. Yaptığı kontrolde öldüğünü söyledi. Haberi, diğer evde kalan babama ulaştırmaları için komşumuzu yolladım. Bize babamın da öldüğü haberi geldi. Anneme üzülürken aynı sırada babamı da kaybettim, acımız büyük." şeklinde konuştu.