Pazartesi günü boyunca ay Aslan burcunda ilerliyor. Sert etkilerin hakim olduğu gün genelinde dikkatli olmamız gerekiyor. Ülkeler arasında gerginlikten artabilir. Ülke liderleri arasında sert ve kışkırtıcı durumlar yaşanabilir.

Bugün aynı zamanda venüs başak burcuna geçiş yapıyor. İlişkilerde çok daha eleştirel olmaya başlayacağımız bir sürece geçiş yapıyoruz. Hizmet odaklı olacağız ve ilişkilerimizde kim ne kadar fayda sağlıyor buna göre hareket edeceğiz.

Salı günü 12.36 ile 15:01 saatleri arasında ay boşlukta ilerliyor olacak. Bu süre zarfına işlerimizi bırakmasak çok daha uygun olur. Günün geri kalanında da ilişkiler açısından stresli görünüyor. Dikkatli olmalıyız.

Çarşamba günü boyunca ay başak burcunda ilerliyor. Sağlıkla ilgili konulara dikkat etmemiz gereken bir gündeyiz. Yine ilişkiler açısından da çok olumlu bir günde değiliz.

Perşembe günü boyunca ay Başak burcunda ilerliyor. Çalışmak üretmek ve çabalamak için uygun bir gündeyiz.  Marsında akrebe geçmesiyle birlikte üzerimizdeki tembelliği atıp harekete geçme konusunda güç kazanıyoruz. Saat 23.10'da ay boşluğa giriyor.

Cuma günü ay terazi burcunda ilerliyor. İletişim kurmak açısından güzel bir gündeyiz. Arkadaşlarımızla bir araya gelebilir keyifli bir gün geçirebiliriz.

Aşk-ı Memnu karakterleri hangi burç? Aşk-ı Memnu karakterleri hangi burç?

Cumartesi günü boyunca ay terazi burcunda ilerliyor. İletişim konusunda dikkat etmemiz gereken bir gündeyiz. Söylemlerimiz yanlış anlaşılabilir farkında olmadan karşımızdakileri kırabiliriz. Saat 20.55'te Terazi burcunda Halkalı Güneş Tutulması gerçekleşiyor. İlişkilerimizin ön planda olacağı zamanlar bizleri bekliyor olacak.

Pazar günü saat 10.00 ile 14.04 arasındaki saat diliminde ay boşlukta olacak. Önemli işlerimizi bu saat aralığına denk getirmemeliyiz. Sonrasında gün çok daha rahat akıyor. Sadece akşam saatlerinde tartışmalardan uzak durmamız gerekiyor.