Uzun süredir transfer haberiyle gündemden düşmeyen Konyaspor stoperi Abdülkerim Bardakcı'nın sözleşmesi 2023 yılında bitecek. 

Başarılı performasn göstererek 4 büyük takımın dikkatini üzerine çeken Bardakcı transferi için net bir karar verilmedi. Beşiktaş 3 milyon Euro'dan kesenin ağzını açsa da Yeşil-beyazlılar 5 milyon Euro'dan aşağı oyuncuyu başka takıma transfer etmekte hevesli olmadığını dile getirdi. 

BARDAKCI İÇİN 4 BÜYÜKLERDE YOĞUN TRAFİK VAR

Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 5 milyon Euro olduğu belirtildi. Transfer sürecinde 4 büyüklerin yoğun ilgisiyle karşı karşıya kalan Bardakcı için yoğun bir trafik yaşanıyor. 

Ali Koç, Fenerbahçe Başkanlığına tekrar aday olacak mı? Ali Koç, Fenerbahçe Başkanlığına tekrar aday olacak mı?

GALATSARAY'DAN BARDAKCI'YA GÜZEL TEKLİF

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Konyaspor Başknaı Fatih Özgökçen yıldız futbolcu için telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Oyuncuya 3 milyon Euro bonservis bedeli teklif edilirken takasta Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara'yı da önerdi. 

BEŞİKTAŞ'IN RADARINDA ABDÜLKERİM BARDAKCI VAR

Beşiktaş'ın ABdülkerim Bardakcı sevdası başından beridir var. Siyah-beyazlıların daha çok takas yolu ve bir miktar para ile Abdülkerim Bardakcı için Konyaspor'a teklifte bulunacağı belirtiliyor.