UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Danimarka temsilcisi FC Kopenhag'a elenerek yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam eden Trabzonspor, H Grubu'nda deplasmanda Ferencvaros'a karşı oynadığı maçı 3-2 kaybetti.

Müsabakanın başında 10 kişi kalan rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyamayan Trabzonspor ekibi, Abdullah Avcı yönetiminde, Avrupa'da istediği sonuçları alamadı.

Avcı, yönetiminde kazanamadı

Trabzonspor, Avcı döneminde ilk olarak geçen sezon UEFA Konferans Ligi'nde Norveç'in Molde takımı ile eşleşti. İlk maçta sahasında 3-3, deplasmanda 1-1 berabere kalan bordo-mavili ekip, penaltılarla turu geçti.

Konferans Ligi play-off turunda Roma ile mücadele eden Trabzonspor, sahasında 2-1, deplasmanda da 3-0'lık sonuçlarla rakibine mağlup olarak Avrupa'ya veda etti.

Galatasaray'da 'sarı' alarm! 7 tane futbolcu sınırda öne çıkan Galatasaray'da 'sarı' alarm! 7 tane futbolcu sınırda öne çıkan

Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi play-off turunda da FC Kopenhag karşısında deplasmanda oynadığı ilk müsabakayı 2-1 kaybetti. Trabzon'da oynanan maç ise golsüz beraberlikle sonuçlanınca bordo-mavili takım Devler Ligi'ne veda etti.