Yayınladığı her dönemde adından söz ettiren Survivor yarışması, 2024'te All Star bölümüyle ekrana gelecek. Survivor All Star'ın ilk yarışmacısı belli oldu.

Acun Ilıcalı'dan son dakika paylaşımı! Survivor All Star 2024'ün ilk  yarışmacısı belli oldu...

TV8 ekranlarında izleyicisine kavuşan Survivor programının önümüzdeki yıl All Star oalrak ekrana gelecek olan sezonunun ilk yarışmacısı belli oldu. Acun Ilıcalı, şaşırtan duyuruyu sosyal medya hesabından yaptı.

Acun Ilıcalı: “Hedefimiz Premier Lig ve Türkiye'deki oyuncuların bize  gelmesi” - Son dakika spor haberleri – Sözcü

Acun Ilıcalı, yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor All Star 2024 yarışmasında yer alacak ilk ismi sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Acun Ilıcalı sevgilisi Çağla Altunkaya ile Çeşme'de! Yoğun temposundan  bahsetti - Son Dakika Magazin Haberleri

"O BİR ŞAMPİYON"

Instagram hesabından Nihat Altınkaya'nın fotoğrafını yayınlayan Acun Ilıcalı, "Survivor All Star 2024'ün ilk yarışmacısı Nihat Altınkaya. O bir şampiyon. 2012'de Survivor'ı kazanan Nihat'a All Star'da başarılar diliyorum" dedi.

Yargı dizisinden izleyenlerini sevindirecek haber: Finali, ekip ve seyirci birlikte izleyecek Yargı dizisinden izleyenlerini sevindirecek haber: Finali, ekip ve seyirci birlikte izleyecek

Nihat Altınkaya yaz sezonunu açtı - Magazin Haberleri

NİHAT ALTINKAYA KİMDİR?

Nihat Altınkaya, 28 Eylül 1979'da Karabük'te dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Karabük'te aldı. Karabük Demir Çelik Lisesinde ve Ankara Emlak Bankası Spor Kulübünde iki sene profesyonel voleybol oynadı. On yedi yaşındayken sakatlandığı için voleybolu bıraktı, Ayvalık'ta bir gece kulübünde güvenlik görevlisi olarak çalıştı.

Teşkilat'tan Kuruluş Osman'a flaş transfer!

 2005 yılında Fear Factor programına katılıp ilk turda elenen Altınkaya, 2012 Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışma programının birincisi oldu. Ardından dizi hayatına kaldığı yerden devam etti.Daha sonra İstanbul'a taşındığında buradaki gece kulüplerinde çalışırken boks eğitimi aldı ve Fenerbahçe Boks Kulübünde yer aldı. Yolda yürürken keşfedilen Altınkaya önce modellik sonra oyunculuk yapmaya başladı. Ekol Drama Sanat Evi'nde Ayla Algan ve İpek Bilgin gibi eğitmenlerden tiyatro sanatı eğitimi alan ünlü isim, Yüksek Sosyete, Kara Ekmek, Karadayı, Tozlu Yollar, Unutulmaz, Menekşe ile Halil, Dudaktan Kalbe ve Kurtlar Vadisi Pusu ve Teşkilat dizisinde rol aldı.