Ünlü oyuncunun kardeşi İnci Taneleri'ne geliyor! Dizide abisi ile birlikte çalışacak Ünlü oyuncunun kardeşi İnci Taneleri'ne geliyor! Dizide abisi ile birlikte çalışacak

Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasında bu hafta dokunulmazlığı Yunanistan’a kaptıran Türk takımında eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da Türk takımından elemeye kalan Atakan, Kader ve Okay arasında elenen isim Kader oldu.

KADER ADAYA VEDA ETTİ

Survivor’da, oldukça zorlu oyunlar sonrasında dokunulmazlığı Yunanistan’ın kapması sonucunda elemeye kalan Atakan, Kader ve Okay arasında elenen isim sms oylaması sonuçlarıyla belli oldu. Sms oylamasında arkadaşlarına göre en az oyu alan isim olan Kader Survivor'a veda etti.

KADER KARAKAYA KİMDİR?

1996 Bursa Osmangazi doğumlu Kader Karakaya, ortaokulda beden eğitimi öğretmeni tarafından keşfedilerek atletizme başladı. Uludağ Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nde eğitimine devam ediyor. Atletizm branşında üniversitelerarası Türkiye şampiyonasına katıldı. Fenerbahçe Spor Okulları'nda futbol eğitmenliği yapıyor.

Editör: TE Bilişim