Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, yeni yaşını özel bir doğum günü partisiyle kutlarken, magazin gündeminin odak noktası haline gelen aşk hayatı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Yargı dizisinden izleyenlerini sevindirecek haber: Finali, ekip ve seyirci birlikte izleyecek Yargı dizisinden izleyenlerini sevindirecek haber: Finali, ekip ve seyirci birlikte izleyecek

Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncularından biri olan Saraçoğlu, yaz aylarında Mert Ramazan Demir ile yaşadığı aşkla ilgili merak edilenleri cevapladı. 

Doğum günü partisi öncesi konuşan Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ile yaşadığı ilişkinin son durumu hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Saraçoğlu, "Bu konu gerçekten çok fazla gündem olmaya başladı. Ben artık bu konuyla ilgilenmek istemiyorum. Biz sadece iş arkadaşıyız. Onunla özel bir birlikteliğimiz yok." ifadelerinde bulundu.

"Ayrılık sebebi ne?" sorusunun sorulması üzerine rahatsız olan Saraçoğlu, "Hiç gerek yok arkadaşlar böyle şeylere" karşılığını verdi.

Afra Saraçoğlu'nun bu açıklamaları, magazin dünyasında büyük ilgi uyandırdı. 

Birliktelikleri, romantik bir tekne tatili sırasında görüntülenen çift, o anlarla sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı.