Türkiye'nin en çok sevilen isimlerinden biri olan Afra Saraçoğlu başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi en çok izlenen diziler arasında yer alıyor. Yalı Çapkını'nda yıldızı parlayan Afra Saraçoğlu'nun yeni bir projeye imza attığı öğrenildi.

Tahliye edilen Nihal Candan'dan ilk açıklamalar: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık Tahliye edilen Nihal Candan'dan ilk açıklamalar: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık

Afra Saraçoğlu reklam yüzü oldu

Bu başarılı oyuncu Saraçoğlu, hem güzelliği hem de yeteneği ile dikkat çekiyor. Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran karakteri ile izleyicilerin beğenisini kazanan Afra Saraçoğlu, dizideki rol arkadaşları ile de uyum içinde çalışıyor.

Birsen Altuntaş'ın duyurduğu bilgiye göre; Star TV'nin sevilen sunucularından biri olan Afra Saraçoğlu yeni bir reklam projesine imza attı. Genç neslin yetenekli oyuncusu Afra Saraçoğlu kariyerindeki başarılarına bir yenisini daha ekledi. Saraçoğlu büyük bir markanın reklam yüzü oldu.

Elidor’un yeni kampanyasında yer alacak

Afra Saraçoğlu Yalı Çapkını dizisindeki etkileyici rolüyle izleyicilerin takdirini kazandı. Saraçoğlu aynı zamanda reklam sektörünün de ilgi odağı…

Başarılı oyuncu Defacto’nun ardından önemli bir işbirliğine daha dahil oldu. Doğal güzelliğiyle dikkat çeken Saraçoğlu tanınmış bakım ve güzellik markası Elidor’un yeni kampanyasında yer alacak. Ünlü oyuncunun bu iş için rekor sayılabilecek bir bedel alacağı söyleniyor.