Menajerimi Ara, Muhteşem Yüzyıl ve İstanbullu Gelin gibi dizilerde yer alan 28 yaşındaki Ahsen Eroğlu, seçimin ardından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Seçim sonuçları açıklandıktan sonra  paylaşım yapan genç oyuncu paylaşımında "Bana gitme vakti göründü" ifadelerin kullandı.

Daha sonra paylaşımında hislerine açıklık getiren oyuncu Ahsen Eroğlu, "Sandık baında dürüstçe çalıştım. Sağ, sol demeden herkese yardım ettim. Etmeye çalıştım değil ettim. Çünkü ben böyle öğrendim. Kuralların dışına çıkılmasın diye çok çabaladım. Sesini yükseltip azarlamaya kalktılar. Her iş bilmeyenin tek bildiği bağırmak olduğu için maalesef dayanabileceğim son noktaya gelmiş bulunuyorum. Söz verdiğim insanlara, iş arkadaşlarıma sözümü yerine getirip kendimi geliştirmek için çözüm yılları bulmaya gideceğim ne zaman olur bilemem" dedi.

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe emekli oldu: Ömür boyu çalışmanın karşılığı bağlanan maaş bu mudur? Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe emekli oldu: Ömür boyu çalışmanın karşılığı bağlanan maaş bu mudur?