Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un paylaştığı dizi 'Aile' salı akşamları Show TV'de ekranlara geliyor. Ahmet Katıksız ve Gökçen Usta'nın yönetmenliğini yaptığı dizinin ne zaman final yapacağı merak konusu oldu.

En başından beri 30 bölüm olarak belirlenen dizi de son haftalara doğru gelindikçe seyirciler, dizinin uzatılıp uzatılmayacağını merak ediyor. 

Geçen hafta yılbaşı arası verilen dizi şimdilik planlandığı gibi 30.bölümde ekranlara veda edecek. Diziyi son bölüme kadar Hakan Bonomo yazacak.

Aile Fragman İzle - Aile Dizisi Tüm Bölüm Fragmanları | puhutv

Yeşilçam'ın yıldızı Ahu Tuğba'dan sevenlerini üzecek haber: Trafik Kazası geçirdi! Yeşilçam'ın yıldızı Ahu Tuğba'dan sevenlerini üzecek haber: Trafik Kazası geçirdi!

27.bölümde neler olacak?

Soykan ailesinin yeniden sofrada buluşup Leylim Ley şarkısını söyledikleri anlar yüzleri gülümsetirken, Serap’ın Hülya Soykan’ın karşısına dikilip silah doğrultması gerilimi artırmıştı. Yaşanan kargaşada silah patlamıştı. Patlayan silah sesiyle biten son bölümde vurulanın kim olduğu merak konusuydu. Yeni bölüm fragmanında Devin'in vurulduğunu görüyoruz. Aslan ise ailesi için son kez elini kirletecek.

Yeni bölüm bu akşam Show Tv'de.