Emekliler, ekonomik adaletin sağlanması, insanca yaşam standartlarına ulaşılması ve maaşlarının yükseltilmesi için iktidardan çözüm bekliyor.

Emekli maaşlarının düşüklüğü nedeniyle geçim sıkıntısı yaşayan birçok vatandaş yetkililere seslenerek emekli maaşlarının artırılmasını talep ediyor. Emekliler, ekonomik adaletin sağlanması, insanca yaşam standartlarına ulaşılması ve maaşlarının yükseltilmesi için iktidardan çözüm talep ediyor. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Suriçi Grubu'nun düzenlediği toplantıda yaptığı toplantıda ise İstanbul ve Ankara'yı CHP'nin kazanmasını kastederek "2019'daki yerel seçimden sonra bir çivi çakmadılar. Seçmenimiz böyle tercih etti, bu başımızın tacı. Ama insan hiç mi bir şey yapmaz" dedi.

AK Partililere 'sokağa çıkma' çağrısı yapan Mustafa Şen, "Sokağa çıkmalıyız. Hep sokakta olmalıyız. Diyorlar ki, 'Sokağa çıkınca enflasyon var, emekli maaşları düşük.' Adam haklı. 'Bağırıp çağırıyor' diyorlar. Karadenizli olmayan bağırıp çağırmayı bilmez. Adamı vururuz biz" ifadelerini kullandı. 

Altın fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? Altın fiyatları yeni haftaya nasıl başladı?

"Trabzon'da bir hacı amcayla konuştum" diyen Mustafa Şen sözlerine şöyle devam etti: 

"Bana 'Emekli maaşım az' diye veryansın etti. Amcadan azıcık sabretmesini istedim. Yılbaşında iki katına yaklaşacağını söyledim. 'Niye şimdi vermiyorsun?' diye sordu. Amcaya 'Para kalmadı, hepsini deprem bölgesinde harcadık' diye cevap verdim. Bana cevabı 'O zaman istemiyorum, Allah devlete millete zeval vermesin' oldu ve gitti."