Melih Meriç'ten kademeli emeklilik bekleyenlere destek: TBMM'de bu işin peşini bırakmayacağız Melih Meriç'ten kademeli emeklilik bekleyenlere destek: TBMM'de bu işin peşini bırakmayacağız

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, "Şimdi sıra EYT'de'' dedi.

"Beş adım atacağız." dediklerini ve 4'ünü gerçekleştirdiklerini dile getiren Akbaşoğlu, "Şimdi sıra EYT'de. İnşallah onu da yasalaştırmak suretiyle beş adımın tamamını da hayata geçirmiş olacağız. Biz AK Parti olarak verdiğimiz sözü tutan ve onu yerine getiren bir kadroyuz. Bizi 'namus sözü' verip onu çiğneyenlerle kimsenin karıştırmaması gerektiğini hatırlatmak isterim." ifadelerini kullandı.

Akbaşoğlu, EYT düzenlemesine ilişkin, "En kısa sürede bu konuyla ilgili kanun teklifimizi Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına sunacağız. Şubat ayı içerisinde yasalaştırıp EYT'li kardeşlerimizin mart ayında emekli maaşlarını almalarına dönük bu takvimi inşallah gerçekleştirmiş olacağız." bilgisini paylaştı.